7.4.10

Award...

Hej på er!
-


Jag har fått en award från både Emelie och Olivia.


Tack så mycket!
-


Meningen är att jag ska skicka vidare denna söta awarden till 12 olika bloggar som jag tycker om och berätta för dom att dom har fått en. Så jag skickar alltså vidare den till:

Ha det bäst kram från mig!!!

8 kommentarer:

  1. Tack snälla rar du för awarden! Roligt att du tycker alpackorna är fina. Det är inte så vanliga djur, men det finns nåra uppfödare i Sverige som säljer ungdjur. Det är trevliga och vackra djur.

    Måste säga att jag heter Stina. Namnet Lauras gård kommer från min mans farmor Laura som byggde vårt hus. Min syster som också fått en award av dig heter Sofia. Hennes hus/tomt har beteckningen Signe 1, därav namnet på bloggen. Min dotter Alice (hemma hos Alice) blev också väldigt glad över awarden. Kram Stina och Alice

    SvaraRadera
  2. Tack så himla mycket, söta du !!

    KramKram, Fanny N.

    SvaraRadera
  3. Hej gulligaste Alice!!
    Grattis till awarden och tack för att du skickade den vidare till mig! :) Sitter här och är riktigt eländig, har åkt på feber, snuva o halsont..den fina awarden muntrade verkligen upp mig:)

    Ha det bra Vännen!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  4. Hej Alice!!
    Vad gullig du är....jag blev jätte glad för awarden ska du veta. Har just avslutat 3 dagars tenta läsande så jag är så trött & din awarde känndes mkt välkomnade!!
    Kramis & sov sött
    Ps Hälsa mamma!!:-)

    SvaraRadera
  5. Hej Alice!
    Vad gulligt att jag fick en award av dig, jag blev såå glad!!:-) Jättemysig blogg har du också, precis som din mor!:-) Sköt om dig!
    Kram Sofia♥

    SvaraRadera
  6. Heeej Alice!
    Grattis till din Award o taack för att du skickade den till mej söööta du!
    Ha det bäst nu vännen!
    Kraaam Alice ♥

    SvaraRadera
  7. Hej Alice.
    Tack snälla för att du skickade awarden till mig. Det var min första och jag blev jätte glad. Ha en bra helg! Mitt påsklov är slut nu:(
    Kram Alice

    SvaraRadera
  8. Taaaack så mycket! :)
    Kram Emilie<3

    SvaraRadera