27.5.10

Välkommna till världen...

Hej allihopa!
-
I måndags när jag och Felicia kom till stallet så sprang det runt två små islandsföl i hagen med sina mammor! Det svarta fölet som ni ser här på bilden ovan var då bara två dagar gammal och det bruna är idag en vecka gammal.
Det yngsta fölet ville gärna vara i närheten av sin mamma men vi fick lov att klappa det ändå för Bläsa (fölets mamma). Men det bruna fölet var väldigt nyfiket och ville gärna komma fram och hälsa och bli kjelad med.
-
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men jag har haft en liten bloggpaus under veckan. Jag har inte haft någon fantasi till att skriva och då blir det inte bra.
-
Det kan hända att jag pausar ett tag till. Men jag är i alla fall inne och tittar på era fina bloggar! Ni som har fantasi!
-
Ha det gott ;)

3 kommentarer:

  1. Hej Alice!
    Åh vilka söta föl!

    Hoppas allt är bra med dig!

    Ja, det är inte alltid man har nått roligt att visa eller skriva om på bloggen, då är det bäst att låta den vila tills inspirationen är tillbaka!

    Ha det bra o hälsa Mamma!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  2. Hej Alice! Denna helgen har din och även din mammas blogg varit till stor glädje - och det gör absolut inget att ni pausar. Jag har varit uppe i Mölnlycke hos Elise för Reidar har varit ut och fiskat. Vi har suttit mycket vid datorn och hon har tyckt det varit intressat och kul. Det har varit så roligt att se min mamma så glad och intresserad. En stor kram från farmor och hälsa mamma.

    SvaraRadera
  3. Heh hopp!!
    Oh så söta hästar, hoppas du njuter av solen. Vi har 12 gr varmt & regn, de du? Ska vi byta för jag vet att Ni har gör varmt & härligt!:-)
    Hälsa mammis!/Kram Linda

    SvaraRadera