26.2.11

Hejj!

Nu blir det blogg-paus ett tag framöver. Ibland så tappar man fokus och då är det lika bra att låta bli i några dagar, veckor eller kanske månader? Men jag har bestämt mig för att låta bli... ett tag. Jag behöver lite tid att slappa också! Och det ska jag verkligen göra...

Hoppas att inte ni tappar fokus, för även om jag inte bloggar så läser jag glatt era bloggar! Men ni behöver ju också lugn och ro ibland ;)

Kramar från mig!

22.2.11

Mitt namn är nu betämt, i all framtid!


Hejj!

"Förlåt för att jag inte har bloggat på länge!"

Men jag har en rolig sak att berätta... I södags så döptes min fina lillasyster Anna Beata Maria! Hon var så fin. Och vet ni vad... Jag sjöng i kyrkan för första gången! Det var jättespännande, men också väldigt nervöst. Jag sjöng en låt som heter "Kärleksvisan" av Sarah Dawn Finer till Beata. En jättevacker låt!

Jag har inte kunnat föra över några bilder än, men ni kan gå in på min mammas blogg. Där finns mycket mer att läsa om dopet. Och fina bilder!

Puss till dig min fina Beata och ha det gött alla ni andra!

18.2.11

Du ger mig bra vibrationer!

Snöfri mark! Jihoo! Ett stort område snöfri maaaaark!!!! Vår, vår, vår! Fast ushligt kallt :(
"Du ger mig bra vibrationer!" tror jag att hörnorna sjunger om Jansson ibland! Hahaha går han in, ja, då går dom in. Går han ut, då går dom ut. "Skaffa er ett eget liv" säger nog Jansson ibland. Eller så säger han "Ni ger mig bra vibrationer!" Kanske inte riktigt så, men han ser stolt ut med alla fruarna runtomkring sig. Han är stilig, så det skulle inte förvåna mig om jag hittade en avsvimmad höna någonstans ;)

Bilden blev tyvärr lite suddig, men jaja! Haha Jansson trivs framför kameran!
Kram från mig♥

17.2.11

Mys och tankar

Hejj

Idag så ska jag, mamma, Adam och Beata ha mys-dag. Vi ska hyra film och äta glass, mums! Kanske blir det några rader i min nya bok som jag skriver? Ikväll så ska vi till några kompisar och äta middag också. Det ska bli kul, och sedan, ja då ska gå och lägga mig tror jag!
Perfekt;)

Nu känns det lite som att vi närmar oss våren, men det är fortfarande ruskigt kallt. I alla fall här. Längtar sååååå tills man kan gå i converse och ta fram cykeln igen! Och slippa tjocka jackor och dubbla byxor... Men tyvärr så dröjer det nog ett tag till. Äh, det fixar jag. I think...

Pussisar från mig

15.2.11

Grattis!

Hejj!

Idag är det min syssling Emmas dag för hon fyller 13 år! Ohh, tonåring.. GRATTIS!!!

Ett tips: Kika in på Emmas blogg. Den är jättefin!
Grattis igen "tonåringen" ;)

Idag blir det bara ett kort inlägg för jag orkar inte med mer (har fortfarande lite feber) men det viktigaste kom ju med i alla fall!

Puss puss♥

14.2.11

Happy Valentines Day!

Idag är det Alla ♥ Dag och då ska man tala om för de man älskar hur mycket man... älskar dom. Jag delar mitt hjärta med min stora underbara familj och mina fantastiska vänner. Både familjen och vännerna finns alltid när jag behöver dom. Det spritter i hela kroppen när jag tänker på all den kärlek som finns runt om mig

Tyvärr så ligger jag bara hemma med hög feber så jag kan inte träffa någon idag. Men det kommer fler dagar, och lite försenat gör väl inget??

Hoppas att alla ni andra har det bra. Och glöm inte att tala om för de ni älskar att ni älskar dom. Det ska man göra så ofta man kan (om man menar det), men idag är det extra viktigt...

Pussar och kramar från mig

12.2.11

Guess who I meet today...


...Amy Diamond!

Hejj!

Idag har jag varit på skivsignering med Amy Diamond! Det var jättekul! Sitter och lyssnar på hennes skiva nu... Den är jättebra.
Innan signeringen så sjöng hon några låtar live från den nya skivan. Hon är grym tycker jag, och hon rör sig så mycket över hela scenen. Det är mycket roligare att kolla på då!
"Amy Diamond Greatest Hits" heter skivan. Både nya och gamla låtar. Alla är verkligen jättebra! Vissa är ny-inspelade också. Om ni gillar Amy så borde ni köpa skivan! Jag kommer aldrig att glömma det här!

Tack så mycket för tipset mormor!

Massor av kramar från mig ;)

7.2.11

Min fina lilla Beata och jag...

Hejj på er!

Hoppas att ni har haft en mysig helg? Det har jag haft! I lördags så var jag, Adam, Alva, pappa och Karin och bowlade i stan. Vi åt snacks och drack fanta. Det var jättemysigt! Sedan tog vi bussen hem och lagade middag och tittade på melodifestivalen. Mina favoriter gick direkt till final!

I alla fall, jag tänkte visa lite bilder på mig och min lilla, gulliga lillasyster. Riktigt mysiga stunder!

Eller ja, sedan så kunde jag inte låta bli att ta med två bilder på bara Beata... En utan napp och en med! Vilken är sötast? Båda såklart! Haha, tycker jag ;)
Mys-stund i mitt rum.
"God morgon storasyrran! Nu ska du vakna och komma upp och prata med mig. För det tycker jag är roligt!"

Morgonstund... Så mysigt att bara ligga och lukta på henne en stund, då hon är så nöjd och glad. Man får passa på ;)

Många kramar från mig <3

2.2.11

Innebandy!

Helluuuu!

Idag så har hela klassen varit och spelat innebandy. Vi mötte skolor från olika ställen. Men jag var inte med och spelade, för jag, Kajsa, Emmie, Ebba och Emelie i min klass var cherlider! Vi hade gjort hejaramsor och skrek och ropade så mycket att jag inte har någon röst kvar nu! Men det var väldigt roligt!

När vi skulle äta lunch så drog vi ihop till ett långbord där hela klassen satt och pratade och åt. Det var så mysigt! Och vårat lag gick vidare men tyvärr inte till finalen :(
Men vi är bäst ändå! För det är vi alltid i våran klass. Och jag vill aldrig att den ska splittras! Men det kommer den tyvärr göra när vi börjar sjuan... Buuuhhhuuu!



Jag vågade inte ta med mig kameran så det fick bli en hemma gjord bild och en från Internet. Men det gör inget för jag vet hur kul det var ändå!

Massor av kramar till er!

Till mina klasskompisar:
"Ni äger och är dom bästa jag vet, vare sig ni vinner eller förlorar! Även om vi inte hamnar i samma klass så kommer vi förhoppningsvis komma ihåg varandra. Eller det är ju självklart <3"