30.11.12

Fredag

bästa syster, älskar dig

Har varit iväg ytterligare en dag och kom precis hem. Åkte med pappa och åt på caleo nu ikväll, supermysigt! Imorgon eftermiddag ska jag på julbord, tänk att det redan är första december då. Har hänt så mycket denna månaden så vet inte vart tiden tar vägen! Morgonen ska jag spendera framför julkalendern med Alva, hon ville att bi skulle öppna första luckan tillsammans ;) Hoppas ni har haft en mysig fredag, puss.

28.11.12

Det är i motvind som draken lyfter

Det har varit en riktigt tuff dag med mycket känslor så jag tänkte sova nu. Ville bara tacka för alla fina ord idag. Det betyder så mycket! Sov gott vi hörs mer i morgon, natti.

God morgon världen





bästa knubben

Vaknade för inte alls längesen och håller på att göra mig i ordning. Kommer inte vara i skolan idag eftersom jag ska iväg på en annan grej. Tänker inte skriva ut det här just nu eller just idag men kanske om ett tag när allt är över. Då kommer ni förstå anledningen till så dålig uppdatering osv. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi ikväll igen, puss!

27.11.12

L O L

Lite pinsamt att jag och Sophia gått runt tillsammans i likadana kläder idag... lol. Haha nej men det funkar väl, broder från en annan moder. Var i stan med Vendela innan vi drog vidare till dansen. Sista träningen idag - feeett! Fick med mig ett par byxor hem, bilder kanske kommer en annan dag. Blev så sjukt glad när jag träffade Alva ikväll, saknat henne galet mycket. Nu ska vi mysa ner oss i hennes säng och bara prata lite, puss och godnatt.

26.11.12

Min lilla trollunge




Ibland har jag världens gosigaste lillasyster... alltså jag äter upp henne snart! Satt där och plaskade i badkaret när jag kom ner, gullunge! Tänk att en sån liten människa kan få en på mycket bättre humör, otroligt. Har gjort färdigt alla inlämningar och sånt nu så känns riktigt skönt. I morgon blir det dans och sedan åker jag till pappa, Karin och Alva - saknat dom så mycket!

Godnatt.

Well, life isn't fair.

// byxor - gina // skärp - chelsea // tröja - monki // smycken - olika // + jonny bulls //

Tjooo allihopa.
Känner att det är väldigt grått på bloggen just nu, precis som livet. Hade bestämt mig för att göra det här till en ganska bra dag ändå men det sket sig. Tur att jag har mina underbara vänner, galet vad bra ni är ♥ Tänker i alla fall inte sitta här och deppa för har massa plugg att göra, hörs ikväll.

Ny dag nya tag

Sitter i skolan och lyssnar på musik. Somnar när som helst... Mår inte jättebra, ont i huvudet och förkyld :( Men ska försöka göra denna dagen till så bra som möjligt ändå! Sluter sent och när jag kommer hem så står det pluggpluggplugg på schemat. Stay strong känner jag... Tror att Emelie kommer snart och piggar upp mig, puss.

25.11.12

Jag saknar dig

I sinom tid står jag dig brevid, tills den dag kommer, bror, vila i frid - Malcom B.

 Det har varit väldigt mycket blandade känslor i helgen. Både sorg och glädje. Jag ser saker på ett annat sätt nu. Ikväll låter jag tårarna rinna till minnen som verkligen värker i hjärtat. Därför blir det här sista inlägget för idag, godnatt.

Äntligen hemma

partybussen - typ
 
Kom hem för en timma sen ungefär. Har haft det jättekul/mysigt på konfa-lägret men är verkligen helt slut nu. Fullspäckat schema hela tiden! Idag längtade jag bara hem så när vi väl satt på bussen kändes det riktigt skönt. Ska lägga mig tidigt ikväll för sova är något jag inte ägnat så mycket tid åt kan man säga... Hörs mer i morgon, puss!

22.11.12

Stan med min bästa ♥




älskar dig bästis 

Har haft en sjukt mysig eftermiddag i stan med Emma. Alltid lika mycket att prata om! Åt god mat och kollade i lite affärer, fick med mig några småsaker hem som kommer upp en annan dag. Behövde verkligen tänka på annat och den här tjejen får mig ju alltid på strålande humör! Tack hjärtat. Min dator kom tillbaka redan i morse men alla skolarbeten + andra betydelsefulla texter och liknande har raderats... Känns inte jättebra om man säger så. Får hoppas att det går att lösa på något sätt. 

Ska verkligen försöka uppdatera mer nu igen men bloggen är inte riktigt sig själv heller så där har vi ännu ett problem... I helgen åker jag iväg på konfa läger och då lär det stå helt still här, men är så tacksam över att ni fortfarande stannar! Nu blev detta ett ganska så långt inlägg men behövde skriva av mig så att ni vet hur läget ligger till. Puss och godnatt bästa läsare.

21.11.12

Bättre nu

saknar kvällen

Hellu!
Kom hem från konfan för en stund sedan, mår mycket bättre. Känner mig inte alls lika stressad längre och oron har lagt sig så det är skönt. I morgon ska jag träffa Emma också drar vi in till stan, har saknat henne massor! Men ska sova nu för det behöver jag verkligen. Natti.

Dålig dag

Åkte hem efter mattelektionen idag... Mådde inte alls bra och var stressad över massa saker. Helt plötsligt blev allt med skolan kaos, tycker ju att det har gått så bra senaste veckorna. Men jag ska göra så gott jag kan. Sticker ut till mamma i cafét en stund och sedan åker jag till konfan. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag i alla fall, puss.

20.11.12

Sockerkick



 Åkte in till stan med Vendela efter skolan och åt thaimat. Alltid lika gott! Efter det så mötte vi Delfina också gick vi och kollade på lite kläder till dansuppvisningen. Bara en träning kvar nästa vecka! Så himla mysigt när dom har börjat julpynta över allt. Tog oss ett stopp på vägen och delade en donut också, man får ju lyxa till livet ibland ;) 

Förlåt för så dålig uppdatering men min dator funkar inte... skriver så fort jag får tillfälle! Puss och sov gott.

19.11.12

Världens bästa

lovelovelove

Har haft en jättemysig eftermiddag med min bästa, älskar dig sjukt mycket! Nu ska jag sätta mig i soffan med familjen och bara ta det lugnt. Min dator är helt konstig så måste nog lämna in den i morgon... Buhuhuu :( Hade, puss!

Monday. You're. Bastard.

bild tagen för någon vecka sen

Sitter i skolan och har verkligen jättetråkigt, helt ensam som vanligt :( Kan ju hoppas att någon kommer och tar hand om mig snart. I eftermiddag ska jag träffa mitt hjärta så det blir mysigt. Men ska sova till lite musik nu så hörs senare under dagen, puss!

18.11.12

S O L N E D G Å N G



bilder tagna för några minuter sen

Satte mig på balkongen med filtar och tittade på solnedgången. Lite forever alone sådär men mysigt ändå ;) Blev inte så mycket gjort när det gäller skolarbetet eftersom jag upptäckte att jag hade glömt böcker och liknande hos pappa... ajdå Alice. Får lösa det på något sätt! Lyssnar på lite julmusik nu, längtar verkligen till advent och allt. Jul och nyår är nog mysigaste högtiden på året.

Bildbomb från igår








  





  
bjuder feeett på bilderna...

Hade det super mysigt med bästa vännerna igår. Åkte hem till Fia lite tidigare och slog in paket, lagade mat osv. Sedan när Karin kom rullade allt på som planerat och lyckat blev det! Tack för kvällen tjejer, älskar er.

Kom hem för en liten stund sedan och tänkte sätta mig med lite plugg nu så jag slipper det i veckan. Skriver mer senare, puss!

Godnatt

Har haft en sjukt mysig kväll med Karin och Felicia. Kollade precis klart på en film och är ganska så väldigt trötta. Bilder kommer i morgon för nu ska vi soooova. Natti. 

17.11.12

L Ö R D A G


Sitter i min säng och myser med Findus, gose katteeeen! Jag passar ju Beata idag när mamma och Mikael jobbar ute i cafét men hon somnade för en stund sedan så nu kan jag bara ta det lugnt. I eftermiddag ska jag som sagt till Felicia så borde passa på att börja göra mig i ordning. Kameran hänger självklart med och det kanske blir något inlägg under kvällen. Men får se på det!

Puss.

16.11.12

Finaste syster


Hittade dom här två bilderna från förra hösten, ååh gose syster! Så fin så det finns inte... Älskar dig Alva, 1000 varv runt jorden och tillbaka. Vi klarar allt tillsammans sida vid sida, du och jag knubben. För alltid. 

Don't you worry, cause everything's gonna be alright.

Fredags mys


bilder från när jag var hos emelie, bästa

Har haft en jättemysig eftermiddag med Fia. Längesen vi träffades... Fixade lite grejer inför i morgon då vi ska fira Karin som fyllde år förra veckan. Kommer bli gryyymt! Nu ska jag tillbringa kvällen framför tvn ihop med min kära familj så det kanske inte blir så mycket mer uppdatering idag. Men ni får ha en riktigt go fredag allihopa, puss!