16.8.11

Baka, baka kaka

Hej!

Idag har jag bakat bär-smulpaj av underbara Leilas recept.
Inte för att låta ego då men... den blev faktiskt riktigt god! ;)

Igår var Fia här. I morgon kommer Fia också vara här. Och efter det ska jag hem till henne och sova över :D
Hängde ni med? Haha, igår hade vi i alla fall jättekul (som vanligt när vi är tillsammans). Och det kommer säkert bli lika roligt i morgon! Kolla på film hela kvällen... eller så prata vi om att sova under bar himmel. Det hade vart kul! Fast kanske inte om det regnar i och för sig. Och så ska vi gå på vårat egna, hemmagjorda spa! Trevligt, trevligt! Kameran följer såklart med.

Kramisar från mig ;)

2 kommentarer:

  1. Sv: Hej Alice! :) Jag gör mina headers i photoshop elements 8 och Picnik. :)
    Själva bloggdesignen gör jag i Artisteer. Puss.

    SvaraRadera
  2. Sv:Hej igen! svarar här, kunde inte välja namn/webbadress eller vad det står, på din andra blogg. Jaja :)
    Photoshop är väldigt dyrt egentligen, men jag har en billigare variant. Den funkar den med ;) Kommer tyvärr inte ihåg vad det kostade. 800 Kanske.
    Jag har photoshop elements 8, men nu fins det en nionde också. Pappa köpte den till mig på macforum tror jag, så om du har en macdator så finns det där, annars vet jag inte riktigt, men säkert på dom flesta sånna där affärer. :P
    Jag har picnik premium också, billigt och bra tycker jag.
    Sedan finns det en gratissida, som heter fotoflexer.com, där kan man klippa ut bilder och så. Den använde jag förut, men blev galen för den stängdes ner av sig själv ibland utan att spara det man gjort.. bara att börja om då.., hehe.
    Jag tycker att du har väldigt fina headers, men om du vill kan jag göra i photoshop till dig. :) Eller om du vill lägga till något på en du har gjort eller något. :)<3

    SvaraRadera