31.8.13

Grym dag


Hade det jättemysigt i stan med jackiseeen, åt lunch och gick bara runt och strosa. Bästa! När jag kom hem träffade jag äntligen Ida och Ebba också fick vi titta på vårat efterlängtade avsnitt, i chock nu... Tagga vänta 52 dagar på nästa :)))))))) Nu har jag ätit middag och så med familjen och ska nog ta en kvälls promenix med brudarna igen, puss på er.

God morgon


två bilder som jag tog på regnbågen igår

Helluu alla! Vaknade för en stund sedan och har bara tagit det lugnt sedan dess. Om en stund ska jag in till stan och träffa Jacko, blir mysigt! Ikväll kommer Ida och Ebba hem från Spanien så då ska vi äntligen få ha våran pll-kväll, hahaha som vi har längtat! Hoppas ni får en grym dag, puss.

30.8.13

Fredag kväll

Har haft en jättemysig kväll med familjen, åt först tacos och nu kröp vi ner i pappa och Karin's säng, shit va cozy! Började kolla på 17 again men alla blev så trötta så jag gick precis in och la mig. Har massa planer imorgon så behöver sova, mer om det då! Godnatt.

Våran kära bänk


Här har vi legat varje rast, alla är helt döda idag... Walking around like zooombies. Går till tre idag vilket är jättesegt en fredag :( Men vi överlever nog. Ikväll ska jag bara ha myskväll med pappa, Karin och Alva, blir cozzyyyy! Puss.

29.8.13

Torsdag




jag och beatisen i tisdags

Hej alla glada människor. Vaknade med strålande humör men sedan har det sakta tonats ner under dagen... Har bara velat ligga i min säng, kolla på film och äta glass. Men jag tog ju mig igenom skolan ändå och har hunnit med en del plugg även hemma så det känns ju bra ändå. Vill så gärna kolla senaste pll avsnittet men måste vänta tills Ida och Ebba kommer hem på lördag... panik! Jaja, ni får ha det så bra så ska jag verkligen försöka uppdatera bättre nu igen. Puss!

28.8.13

Stan




Hade det jättemysigt i stan med Emma och Alice! Åt först på paprika och sedan kollade vi runt i lite affärer. Fick med mig ett par meeeega snygga replay jeans hem, helt klart nya favvisar! Nu ska jag gå ner och kolla lite på tv med mamma och Mikael, godnatt bästa ni.

Skolfoto

Godmorgon! Är på väg till skolan nu, vi ska ta foto och grejer idag vilket väl brukar gå sådär men aja, det blir nog bra. I eftermiddag ska jag in till stan med Emma och Alice så ska vi kolla i lite affärer och äta. Hoppas ni får en bra dag, puss!

27.8.13

Dagen

Slutade tre idag så kom hem för ett tag sen. Har suttit och kollat igenom läxor och sånt för denna veckan och nu vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog bara ta det lugnt! Hörs senare, puss.

26.8.13

Bilder från kvällen









Har haft en jättemysig kväll verkligen, satt nere vid havet och bara pratade. Precis som jag trodde så var det för kallt för att bada men vi klarade oss bra utan det! Tack för denna underbara kvällen gumman, det behövdes! Nu ska jag sova så vi hörs imorgon, natti.

Till havet

Linn hämtar upp mig när som helst så åker vi ner till havet och har lite picknick. Förhoppningsvis är vattnet tillräckligt varmt så vi kan bada också... Ha en go kväll, puss!

Måndag



Var hos Emelie i morse innan skolan, åt smarrig frulle och grejer - våran standard. Hade förberett mig väl på denna hemska måndag men den blev ju faktiskt väldigt bra! Skulle slutat fyra men fick gå två timmar tidigare, sååå skönt. Åkte hem till mormor & morfar efter skolan, alltid lika mysigt att träffa dom en stund! Nu håller jag på att göra mig i ordning så ska jag träffa Linn, hur längesen som helst... Puss!

25.8.13

Perfektion ~ Kenza

Sjukaste jag sett...

Massa bilder från igår





 













Hade en riktigt rolig kväll igår, var först och fotade ute på åkrarna och sedan hade vi bara allmänt kul! Åt massa gott ;) Skrattade så jag fick ont i magen xdxDxdd Vaknade ganska tidigt idag men det är bara skönt, ska gå ner och äta frukost sedan får vi se vad vi hittar på, fint väder ju! Puss.