30.6.13

Sol i Götet


När vi kom ut från scandinavium idag så var det ju strålande sol, riktigt härligt! Njöt av varenda sekund på väg till bussen och ville bara komma hem där det var grillning på g. Nu kommer det vara 32 grader och sol resten av sommaren, WOHO! Fast nej antagligen inte, men man kan ju drömma. Ska ut på pw med min kära kusin en sväng och sedan sova i tid, helt slut efter ett antal intensiva dagar... puss!

29.6.13

LÖRDAG


Träningen idag gick lite sådär men det var kul, började jobba med flaggorna och så vilket ledde till många skratt! Kommer bli grymt när vi fått tränat lite till. Fick även gjort ett impulsköp innan för att alla mina t-shirts låg i tvätten, blev en basic tisha från H&M 79 :-

Kvällen spenderas med familjen, har inte haft en enda kväll ihop denna veckan! Så det blir mysigt. Puss!

Åker om en stund

ja tack.

Åker till stan om en stund, ska kolla efter en grej innan jag möter upp Sophia. Vi hörs när jag kommer hem för måste äta någonting nu, puss!

Mysigaste kvällen





Åkte ner och handlade lite goa grejer med Ida inför kvällen igår som vi bestämde att spendera ihop alla fem. Blev som vanligt supermysigt, spelade wii (riktigt längesen), lyssnade på musik och kollade film. Ida, Ebba och Elsa gick över till sig vid tolv och då somnade jag och Alvisen nästan direkt... Vaknade för en timma sen, behövde nog sova ut lite. I eftermiddag är det träning på scandinavium, blir niceeeee! Puss.

28.6.13

Hemma

bild från alvas instagram

Kom hem nästan nyss, har haft det jättemysigt! Badade dock inte så länge eftersom kiosken där tydligen var stängd och vi var hungriga som djur... Så vi åkte tillbaka till stan, stannade och åt och fortsatte sedan hem. Vet inte vad vi ska göra resten av dagen men något kul i alla fall! Puss.

Let's goooo

bästa knubben 

Jag, Ida, Ebba, Alva och Elsa kände för att hitta på något kul idag så vi bestämde oss för att åka och bada, inomhus alltså! Blir nog roligt, har inte varit på ett badhus på jättelänge... Bussen går om några minuter så vi får göra oss klara, puss.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


27.6.13

GODNATT


två bilder från idag

Kom hem för en stund sedan, träningen idag gick jättebra så vi fick sluta nästan en timma tidigare. Var precis ute och cyklade lite med Ida och Ebba, planerade för morgondagen. Nu ska jag kolla några avsnitt pll innan jag somnar, ser om hela serien xxDxdd. Puss&godnatt.

Grått idag



tråkigaste bilderna jag nånsin tagit

Vaknade av att solen lyste in och blev jätteglad! Åt frukost ute på altanen och det började kännas lite som sommar igen. Men när jag kom ut ur duschen så var det jämn-grått. Kul. Nu regnar det också :))))) Blir väl till att kolla på film hela dagen, 18.00-21.00 ska vi träna inför partille igen. Hörs senare eller så, puss.

26.6.13

Partille cup


Mötte upp Sophia i stan vid fem och sedan drog vi vidare till träningen inför invigningen av partille cup som är på tisdag! Fick förfrågan av en gammal fritidslärare till mig om jag och en kompis ville vara med, så himla kul! Vi ska även vara med på gothia-invigningen den 15 juli, gryyyymt. Slutade vid halv nio så åt vi på espresso house innan vi åkte hem. Nu ska jag sova, godnatt!

Brunch

Vaknade sent idag, i vanliga fall brukar jag hata att sova bort dagarna men när jag såg vad det var för väder så kändes det helt okej faktiskt. Gjorde i alla fall lite frukost/lunch åt mig och tänkte hoppa in i duschen snart. I eftermiddag händer det lite kul grejer men berättar kanske mer om det då, wopppaa ;) puss!

Hyper

bästa jag nånsin läst

Gick över till Ida och Ebba ikväll och kollade de två senaste avsnitten av pll, lite rädd för att sova ensam nu alltså... Imorgon kommer tredje ut woho!! Var ute och tog luft innan jag gick in till mig också, helt hyper. Sprang fram och tillbaka på gatan flera gånger - hur mycket energi som helst.. Mina kära friendos tyckte jag var en aning cp, yeees. Borde nog sova, godnatt.

25.6.13

Mår så bra

Hade en grym kväll igår, jag och Emma träffade massa goa och satt på min altan med dom hur länge som helst, sommarkänsla på hög nivå. Riktigt mysigt var det! Idag har vi inte gjort så mycket, solat och lagat mat. Emma åkte hem vid två så sedan dess har jag suttit och pratat med min kusin som kom hem från Turkiet igår... hon var ju blek :(((((( Hörs senare, puss!

24.6.13

Två bilder från dagen


Hade det jättemysigt i stan med Karin, vi kollade runt lite, åt thaimat och bara satt vid älven och pratade en stund. Sedan träffade ju jag som sagt Emma så gick vi också runt en stund. Nu är vi hemma hos mig, har träffat lite gott folk och ska väl fortsätta laja runt ikväll. Puss!

Till stan

vill verkligen utomlands nu

Godmorgon! Om en stund ska jag möta upp Karin i stan så ska vi bara kolla runt lite och fika, saknat henne såååå mycket!! Sedan vid halv tre ska jag träffa Emma och så sover hon hos mig inatt - myspys. Måste skynda mig till bussen så hörs när jag är hemma igen, puss!

23.6.13

Jag älskar mig säng :)

Har kollat några avsnitt pll, börjat om på hela serien - så himla bra! Tänkte sova ganska snart, är trött och har en lång dag imorgon. Mer om det då! Skulle också hälsa att Jacob inte tycker om cola light men han tar gärna en vanlig cola om nån bjukkar, hahah godnatt.

BILDER FRÅN MIDSOMMAR



 midsommar-morgon, hur varmt som helst




 finaste kusinerna
 farmor, beata och faster


 middag på bryggan




Jag är tillbaka! Var ju som sagt ute med båten över midsommar och vi firade på Brunskär (tradition) där Mikael har släkt. Vi hade riktig tur med vädret men det höll ju tyvärr inte mer än på just fredagen, oavsett så var det varit jättemysigt! Tack för en super helg alla goa.

 Pappa och Karin hämtade upp mig för några timmar sedan och nu är jag hemma, tänkte träffa Ida en stund. Hoppas ni också har haft en härlig men något regnig midsommar! Puss.

20.6.13

Hejdå för några dagar



 Nu ska vi alldeles strax ut på havet, underbart att solen kom fram också!! Blev några selfies från nyss, glad tjej <33<3<333 Hoppas ni får en jättebra midsommar-helg allihopa, det ska jag ha! p&k.

Riktigt goa låtar!!

bästa just nu: Medina - Sista minuten

Var och handlade med mamma och Beata i morse, nu snackar jag skype med Emma och ska snart duscha sedan packa färdigt. Hör av mig innan jag åker, puss!

19.6.13

It's okay. I wouldn't choose me either.

fake smile

Nu har Alicia åkt hem vilket betyder att jag blir ensam med mina tankar och funderingar... Har i alla fall haft det jättemysigt med min goa syssling! Vi kollade film hela dagen, så tråkigt väder. Över midsommar och helgen ska vi vara ute med båten och vi åker redan imorgon eftermiddag så tyvärr kommer bloggen vara ganska död.. Bara så ni vet, det finns inget internet på ön vi ska till + att det fortfarande inte går att mobilblogga. Men vi hörs ju imorgon. Puss på er.