31.5.13

FREEEEDAG


Kärlek till denna dag!!!! Har skuttat runt i det underbara vädret i min nya klänning idag, loveeee. Kommer tydligare bild på den och övriga shoppingen imorgon eller söndag. Nu ska jag lägga mig i solen en stund och sedan packa för ikväll ska vi ut med båten, så mysigt! Puss på er.

30.5.13

Underbar dag ♥





Har haft en grym dag! Efter skolan träffade jag Sofia också drog vi in till stan, sååå mysigt! Fick med mig några riktiga läckerbitar hem faktiskt. Sofia hade även försenad födelsedagspresent från London med sig till mig, iiiiiihhh! Tack så jättemycket för en super eftermiddag babyyyy ♥ 

När Sofia skulle träna så mötte jag upp Karin som var och klippte sig i närheten också gick vi och åt lite innan vi åkte hem, bäst. Shoppingen kommer upp i helgen någon gång, puss&godnatt.

29.5.13

STUDENT








Idag firade vi ju som sagt min underbara kusin Sofia som tog studenten, grattis igen bästa!!!! Hade det jättekul på kalaset verkligen, mycket skratt xddxD Älskar dig massor soffisen, hoppas du fortsätter ha grymt roligt ikväll. Jag kommer med alvedon imorgon <3333333

ONSDAG


Har vart en ganska go dag hittills. Hade matteprov i morse vilket gick helt okej, nästa vecka sätter dom betygen... Nu ska vi ha idrott och i eftermiddag ska jag till mina kusiner, Sofia tar studenten idag! Grattiiiiiiss!!!! Puss.

28.5.13

Lite presenter



Dom här goingarna fick jag av Emma när vi firade min födelsedag i fredags - helt kär!!!! En gullig blomma, body mist och marc by marc jacobs örhängen. Tack så jääääättemycket igen hjärtat! Love u.

TISDAG

Hej på er! Har haft en grym dag, dock var det riktigt segt att gå ut och springa i morse när regnet öste ner och jag kunde valt att sova en och en halv timme till... Men nej, jag tog mig upp! Har spenderat eftermiddagen i solen (som helt plötsligt tittade fram med ca 20 grader i släptåg) och ska alldeles strax grilla, mmm. Skriver mer senare, puss!

27.5.13

Mysig eftermiddag

karin lekte proffs-fotograf, riktigt stolt

Karin följde med mig hem efter skolan, gick först runt och kollade lite i stan sedan åkte vi hem och åt tacos med familjen, super mysigt! Nu tänkte jag göra mig i ordning för kvällen och försöka sova tidigt, har varit en lång dag. Puss på er!

MÅNDAG

Var ute och sprang i morse, riktigt härligt men känner mig helt slut i koppen redan nu. Har lång dag idag så det blir skönt att bara komma hem efter skolan. I övrigt är humöret på topp! Puss.

26.5.13

KÄRINGÖN



















Har haft det för himla mysigt ihop med pappa och Alva på Käringön. Gick runt på en liten promenad när vi kom fram och sedan åt vi middag på Peterssons krog, hur gott som helst! När vi kom tillbaka till båten igen så satt vi bara och pratade och åt ännu lite mer godsaker... mm. Har haft sån tur med vädret också! Nu är vi hemma och har precis firat mors dag med Karins mamma och syster. Hoppas ni har haft en go helg! Puss. 

MORS DAG


Grattis världens bästa mamma och styvmamma på Mors dag, älskar er vääääldigt mycket 

25.5.13

BÄSTA PÅ LÄNGE












Har haft en heeeelt grym fredag-lördag! Åkte först in till stan med Emma där vi träffa Figge och köpte massa godis. Väl hemma åt vi jättegod mat och satt på altanen hur länge som helst med hög musik och bara pratade. Emmisen hade ordnat så mysigt!!! Fick jättefina presenter också som kommer upp en annan dag för idag ska jag, pappa och Alva ut med båten över natten. Bloggningen blir därför inte den bästa, funkar inte från mobilen längre... Tack för två super dagar bästis!! Älskar dig.