30.4.13

Valborg

Har haft en mycket bättre dag än igår, var dock så trött så har luffat runt i Vendelas mjukisar hela denna tisdag. Riktigt skönt. Nu ikväll har vi haft lite gäster, supermysigt! Men ska sova ganska snart, imrogon blir det upp tidigt till gymmet. Hoppas ni har haft en bra valborgsmässoafton, puss!

29.4.13

Piss dag...

Denna dagen har verkligen varit sämst, inte nog med att det var måndag utan massa annat uppe på det. Tror att jag håller på att bli sjuk också, ont i halsen och huvudet. Gjorde i alla fall god mat när jag kom hem, värmde ostpaj från kalaset igår också lite frukt till efterrätt. Om en stund ska jag till Marie och jobba med en låt inför sommarkonserten, blir nog bra. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag.

MÅNDAG

Ny vecka nya tag! Började dock inte så bra... Hade en riktigt dålig morgon trots att jag tänkt att ett träningspass skulle göra susen. Men nej. Bussarna var sena, shampoo flaskan hade runnit ut i väskan vilket ledde till att byxorna var helt pisseblöta när jag skulle byta om och blabla... Nu är jag i alla fall i skolan och Fia fick mig snabbt på bättre humör! Hörs senare, puss.

27.4.13

LÖRDAG

Har haft en jättemysig kväll med familjen. Nu ska jag kolla ett avsnitt gossip girl och sedan sova, godnatt.

Stockholm ~ Justin Bieber

söndag

































 måndag














 tisdag






 Blev en riktig bildbomb, ändå inte ens hälften av alla bilder! Dom flesta är rätt så väldigt fula så vågar inte lägga upp fler... Resan var helt grym, full med oförglömliga minnen. Har skrattat sjukt mycket och haft det så himla mysigt med mina babes. Ville aldrig åka hem! Att vi dessutom fick se Justin är ju galet, kan fortfarande inte fatta det. All lång väntan var så himla värt, hoppas verkligen att han kommer tillbaka igen. Vet inte ens vad jag ska säga... Tack för tre obeskrivligt underbara dagar tjejer - älskar er!!!