31.1.13

Godnatt

Imorgon är det äntligen fredag, tack vare det kan jag somna med ett leende på läpparna! Förut gjorde jag och mamma ansikts-mask och bara myste, bästa. Tänkte sova nu, är helt slut i kroppen idag igen. Godnatt alla goa.

Allting är väl relativt. Man tror att man vet vad kärlek är, man tror att man vet vad smärta är, men det gör man inte. Man vet ingenting. - poeten jag själv typ...

Ananas-smoothie

Testade att göra ananas och banan-smoothie idag, den blev hur god som helst! Till och med Beata tyckte om den, hon drack massor. Så detta blir något jag gör om! Sparade även lite grann till frukost imorgon, alltid bra att starta dagen med något uppfriskande.

Recept på smoothie:
1 ½ - 2 dl turkisk youghurt, kesella eller vanlig naturell youghurt (välj själv)
1 banan, smaka av - är den inte tillräckligt söt så ha i lite till.

Sedan smaksätter du med det du vill ha. Det kan vara hallon, kiwi, jodgubbar, ananas eller vad som helst! Hur mycket man vill ha i får man avgöra själv, kör lite på känn. Mixa ihop och du har en supergod och hälsosam smoothie!

Be right back


Baby do it like you do


Aaaaaall I need is a beauty and a beat, who can make my life complete lalalala.... Helt kär i den låten, blir på så himla bra humör! Sitter på kontoret och myser i min nya favvo-tröja. Jag och mamma ska gå och köpa lite lunch om en stund, mums. Har i alla fall gjort klart massa grejer idag så känner mig riktigt stolt. Nu ska vi tydligen gå, puss!

Spk



















Ska du se Justin i April? Typ 22 eller 23? :) - LOVE LOVE LOVE

Svar: Ja det ska jag, den 22 :)

Den tröjan till vänster var jättefin! vart har du köpt den? :D - NYTT

Svar: h&m :)

Lite intresserad av att sjunga själv, så jag undrar: hur har du fått chansen att spela in låtar i en studio? Hur fick du den kontakten och var är det du gör det? - Outfit + godnatt

Svar: Det är min bonus-pappas kusin Marie som har en egen studio där hon jobbar som song coach och hjälper sina elever att utveckla sig inom sången. Både på scen och i inspelningar. Jag fick erbjudandet av henne för ca tre år sedan och har hållit på sedan dess. Trivs verkligen jättebra och har lärt mig hur mycket nytt som helst! Det ligger i Torslanda.

Vad jobbar din mamma med? :) - Sneak peak

Svar: Hon har hand om ekonomin på ett företag :)

Blond?? - We found love

Svar: Nejnej! Såg bara ut så på bilden.

Vilka åker du med? :D - Äntligen...

Svar: Min familj :)

Kan du ge lite tips på ställen i Thailand och kanske berätta lite om din resa? Funderar på att åka till Thailand men har aldrig varit där, så det hade varit jättesnällt om du gjorde det :) - Äntligen...

Svar: Jag har en reseblogg där jag bara skriver om mina resor och ställen jag har varit på! Bloggar inte där så mycket längre men kika gärna in för att få lite tips osv: http://aroundtheworldwithalice.blogspot.se/ Denna resan kommer jag däremot blogga här och inte på resebloggen. 

TORSDAG

Godmorgon. Sitter i bilen på väg till mammas jobb nu. I eftermiddag ska jag träna och sedan ta spruta... Ajaj :( hade tänkt ta lite bra outfit bilder idag men hann inte det så ni får nöja er med spegeln!

Byxor - dr.Denim
Stickad - h&m
Skärp - chelsea
Smycken - olika

30.1.13

DÖD

Eller nästan död i alla fall... Har varit på gymmet en stund, sprang 5 km och gick tre, också styrketräning på det! Är helt slut i hela kroppen redan och så ska jag gå en bit från bussen till konfan också, ahopp. Nej men det känns riktigt bra ändå! Skriver senare för mina fingrar kommer frysa ihjäl, puss.

Myyyys



 
Beata väckte mig idag, gosen! Gick ner och gjorde smoothie till frukost, brukar alltid göra den med hallon men idag testade jag med jordgubbar istället. Det blev faktiskt jättegott men föredrar fortfarande hallon ;) Ha en go onsdag, puss!

29.1.13

Natti

Har precis krupit ner i min nybäddade säng - bästa som finns! Ska lägga mig och läsa lite instruktioner om min kamera, lol ja jag har ett liv. Haha nej kanske inte det roligaste men har bestämt mig för att lära mig allting innan jag åker iväg för att kunna ta fina bilder där nere. Säger godnatt nu, puss!

N Y T T


farfarströja - 149 :-    stickad - 249 :-

Fick presentkort på h&m i julklapp och tänkte först "skit också... jag som aldrig hittar något där längre". Men så gick jag och mamma ändå in där en sväng igår och jag sprang på två nya favorit-tröjor! Så himla härliga färger. Den stickade är dock lite mer åt det aprikosa hållet, kameran var bara inte helt rättvis. Riktigt nöjd, blir perfekta till solbrännan när jag kommer hem ;))))) 

Tränat

Åkte till gymmet med Karin en stund nu i eftermiddag, riktigt skönt. Nu ska jag hem och duscha och sedan sätta mig med lite plugg. Ska försöka sova tidigt ikväll för har varit jättetrött idag... Puss!

LOVE LOVE LOVE

Är helt kär i Justins akustiska album, lyssnar på låtarna 24/7, lol. Verkligen grymma. Kan inte fatta att jag snart ska få se min man live... LÄNGTAR SJUKT. Måste jobba nu så vi hörs senare, godmorgon alla fina bloggläsare förresten ;)

28.1.13

Outfit + godnatt

i studion idag

kofta - italien
tunika - tessie
tights - h&m
   +boots

We found love

Sitter och väntar på att få komma in och sjunga nu. Har gjort det ganska så länge men gick och kollade i lite affärer och så. Ska börja jobba på we found love i en lite annan version än den som Rihanna gör, hoppas på bra resultat! Hörs när jag kommer hem, puss.

Lunch

min nya bff rasmus

Gick och kollade i lite affärer med mamma på lunchen, fick med mig två tröjor i härliga vår-färger hem. Nu vet jag också vad jag ska ha på mig när vi flyger ;) Har lärt känna en riktigt go snubbe här också, Rasmus heter han. Han bor inne på mitt kontor, hihi gosig. I eftermiddag ska jag sjunga och börja på en ny låt, blir grymt! Puss.

Sneak peak

Sitter på mammas jobb och fixar med massa pärmar och liknande, helt okej faktiskt! Tur att dom har varm choklad, det räddade min vecka. Har precis ätit frukost här också, lyx med prao ju! Ni får en liten smygtitt på dagens outfit, ska försöka ta bättre bilder senare. Nu ringer det så måste svara, puss!



27.1.13

fuck feelings

Myskväll

Gjorde smoothie till mig själv och nu ligger jag i sängen och checkar min pack-lista samtidigt som jag kollar gossip girl, LOVE. Riktigt mysigt faktiskt. Skriver nog inte mer ikväll så säger godnatt!

Bilder från igår







Här är lite bilder från igår. Firade ju som sagt Emmas 15-års dag lite i förväg eftersom hon fyller år när jag är i Thailand. Det blev riktigt lyckat, hoppas du också tycker det hjärtat ;) Tack för kvällen, älskar dig!

Äntligen...


Har äntligen börjat packa, ååh nu känns det nära! Bara 13 dagar kvar... BAAAAM. Tänkte bara berätta också att jag ska praoa denna veckan, blir roligt! Efter det är det en vecka till i skolan och sen drar jag ifrån allt och alla, lämnar problemen hemma. Shit vad skönt det ska bli. Nej nu måste jag fortsätta välja ut mina outfits för tre veckor i solen, puss!

SÖNDAG

Har haft en jättemysig helg med Emma. Bilder kommer ikväll! Var i kyrkan nu på förmiddagen också släppte Emma och hennes mamma av mig på gymmet men då var det tydligen stängt... Som tur var kunde jag gå hem till Emelie så nu sitter jag i hennes säng och väntar medan hon duschar. Får väl se om det blir någon träning överhuvudtaget idag. Hörs senare, puss!

Mina bebisar

26.1.13

Go kväll

Snackar skype med lite goingar nu och har det bara allmänt mysigt. Ville bara uppdatera er lite, puss.

VÄRLDENS BÄSTA

Har det hur bra som helst med världens bästa vän. Idag är vi långt ifrån nyttiga ;) Skriver mer senare för ska fortsätta fira henne nu, bilder kommer! Puss.



Fixar och grejar

memories last forever - älskar dig 

Har precis varit i affären och handlat lite grejer för ikväll då Emma kommer hit. Vi ska fira hennes födelsedag eftersom jag är borta när hon fyller år - too bad :((( Men det kommer säkert bli supermysigt som alltid! Skriver mer senare för har lite grejer att fixa klart nu, puss.

PANIK!!!

saknar sommaren

Åååååh håller på att leta som en tok efter ett par vita shorts innan vi ska åka. Vet att gina har haft men dom finns ju självklart inte kvar. Det finns ingenstans!! Någon som vet vart man kan beställa eller köpa? Behöver hjälp NU! Tack på förhand 

Grym kväll

finaste kusinerna, wilma och isabella

Har haft en jättemysig kväll med mycket skratt, tack alla goa för att ni gjorde den så bra! Nu ska jag, Bella och Wilma lägga oss och bara prata en stund innan vi somnar, natti.

25.1.13

Kvällens outfit


Tunika - h&m (längesen)
Sjal - Lantliv på Holm
Armband - Humanity
Strumpor - lindex

Gäster



Hade det jättemysigt i stan med Emma och hennes mamma. Mina kusiner kom för en stund sedan, så himla längesen jag träffade dom! Vi har precis ätit italiensk middag och nu sitter vi på mitt rum och lyssnar på musik och lite sånt. Ni får en liten sneak-peak på kvällens outfit så länge innan jag fått fixat bättre bilder, puss!

MAAAAT

Sitter och äter i stan med Emma nu, saknat min favorit! Hihi puss.

Taken

Kollar på film på so'n, as gryyyymt! Skriver sen, puss.



FREDAG

Äntligen fredag!!!! Så himla skönt. Vaknade med toppen humör så det känns som om denna dagen kommer bli grym. Efter skolan ska jag träffa Emma en stund och sedan ikväll ska vi ha gäster. Har även lite planer i helgen men mer om det då. Ha en go fredag alla!

24.1.13

Taggad...

Blev ingen träning idag... sträckte ryggen på idrotten så det kändes inte riktigt bra. Åkte istället hem till mormor och morfar en stund, alltid lika mysigt! Nu är jag hemma men ska snart på utvecklingssamtal.. feeeett taggad. Not. Känner att det bara blir massa tråkiga "känslo" bilder nu för tiden, måste verkligen ut och fota! Ska äta nu, puss.

Sover

Sitter på lektionen och sover... Nej vi fick precis rast men ska ha teori i hemkunskapen i ytterligare en timme och det är ju inte det roligaste om man säger så. Efter skolan drar jag till gymmet en timme och sedan får jag se vad jag hittar på innan utvecklingssamtalet. Ha det!