31.10.12

Everything's gonna be alright...


By the way - I love you

thailand 2012

Har verkligen inte gjort någonting ikväll, ganska så tråkigt faktiskt... Men i morgon har jag lite roliga grejer planerat så det blir nog toppen! Ska sova nu för är sjukt trött, godnatt goingar.

Halloween

jag och adam - halloween 2005

Kom precis hem, får väl säga happy halloween till er allihopa då! Någon som ska ut och spöka? Tycker fortfarande att det är lika kul men i år står jag nog över faktiskt... Hade velat hitta på något roligt men det blir en lugn kväll hemma med familjen idag, vilket behövs.

Ha det bäst, puss!

Godnatt

Jag, Ida och Ebba myste ner oss i soffan framför lol. Kär i den filmen! Kollade även ett avsnitt pll och är ganska så mörkrädda nu om man säger så... Dom sover här inatt också, tur det! Hade inte velat vara ensam idag. Men vi börjar bli ganska trötta så säger godnatt.

30.10.12

Brother from another mother



 



Hade det super mysigt hos Emelie, verkligen grymt kul! Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt, Ida och Ebba kanske kommer över och håller mig sällskap en stund. Har väl inget mer att säga så vi hörs senare eller i morgon, puss!

29.10.12

Världsbäst

Har det grymt med min underbara vän. Galet bra är du! Käkar godis och bara snackar om livet. Är verkligen på skratt humör så jag lovar, ingen vill umgås med oss just nu... älskar dig babyyyyy.

Till Emelie

Nu har jag packat och sånt så sticker hem till Emelie över natten. Kommer bli gryyymt! Som jag sa förut har vi planerat lite grejer men vi får se hur det blir. Skriver mer senare, puss!

Every one grows up

 
2012
2006

Hittade bilder på Alva och Elsa från 2006, bebisar! Tänk att dom har hållt ihop som bästa vänner i sju år, otroligt. Det kallar jag äkta vänskap.

Jag kommer bli tjock detta lovet. Det ända jag gör är att kolla på film i min säng och äter choklad, ajdå. Men nu ringde precis Emelie mig och shit vad kul allt blev helt plötsligt! Ska nog hem till henne också har vi lite planer för kvällen... WOHOO!

Skit väder

världens bästa syster, älskar dig över allt annat

Godmorgon.
Vaknade för en stund sedan och har precis ätit lite frukost med mamma och Beata. Vädret är väl inte det bästa om man säger så... Blir till att kolla på film och mysa i soffan hela dagen. Tänker inte gå utanför dörren. Känns som om mitt lov blir allt annat än fest och skoj. Jaja, tur att det finns lite gulliga människor att smsa med. Puss.

28.10.12

Where there's life, there's hope.

den här tjejen är min så stay away bitches

Det har varit en tuff dag och jag är helt slut nu så ska försöka sova. Vill bara säga tack till min underbara vän IDA, galet bra är du. Älskar dig så otroligt mycket. 

Godnatt vänner.

When the sun goes down













 

  
Tog med mina systrar ut på åkrarna igår och fotade lite i solnedgången. Tycker själv att bilderna blev super härliga! Älskar er Alva och Beata, ni betyder allt för mig 

27.10.12

Photoshoot




Det blev inte så många bilder idag ändå efter att jag rensat men fyra stycken kan jag bjuda på! Nu ska jag sova för är sjukt trött, har passat Beata i nio timmar... Har lite planer inför i morgon också så kanske inte bästa uppdateringen men vi hörs i alla fall någon gång ;) Natti.

Shine bright like a diamond.

smygtitt från dagens photoshoot

Sitter i soffan med Alva och Beata, ska nog kolla ett par avsnitt one tree hill. Längesen nu faktiskt! Tog lite bilder förut som kanske kommer upp senare, vill ni det? Helt onödigt inlägg men kände bara att jag behövde uppdatera lite. Puss!

Frost


Gick ut en sväng tidigt i morse, frost till och med! Idag har vi lång-öppet ute i cafét/butiken så vi håller på att fixa massa inför det. Någon som kommer och fikar? Philip fyller år idag också så grattis på födelsedagen bästa bror!

Ha det bra, skriver mer senare.

26.10.12

Skype med bästa

saknar min gose-syster för mycket

Har haft en väldigt lugn kväll. Kanske är bra eftersom kommande veckan ser galen ut! Snackade skype med bästa vännen en stund och nu tror jag att jag ska sätta på en film och krypa ner i sängen. Jättetrött efter en lång vecka med mycket känslor osv. Säger godnatt nu, puss!

Friday - love

 



bilder tagna för några sekunder sen

Äntligen fredag, woho känner jag! Var och fixade lite grejer med bästisen efter skolan, tyvärr blev inte allt som planerat men grymt ändå. Ikväll blir det tacos och annat mys men först ska jag kolla på film med Beata som ropar på mig. Lov nästa vecka också, underbart! Har massa saker på schemat... mer om det i helgen. Ha en mysig kväll, puss!

Älskling !

Dööööör.... 

25.10.12

Min kväll

gick loss på city gross igår

Har pluggat spanska hela kvällen, känns ändå inte som att något sitter men jag får hoppas på det bästa. Vi har fått in massa julgodis från gränna till butiken så jag och mamma har provsmakat lite polkagrisar och så. MUMS. Nu ska vi mysa ner oss i soffan och ta det lugnt. Ha det bäst goingar!

Grym dag

Har haft en jättebra dag, eller ja lite upp och ner har det väl gått egentligen. Träffade några moshiga småkillar från discot igår, såå söta! Nu ska jag försöka plugga spanska och sedan får jag se vad som händer. Kanske någon som vill komma hit och mysa? Känner mig lite forever alone.. :(((( 
Puss!

24.10.12

8c levererar ♥




Fixade disco för små-barnen för att samla in pengar till skolresa typ och det slutade med att vi alla släppte loss! Har aldrig haft så roligt, tror jag är kär i min klass... Hahaha bästa är ni! Sjukt trött i benen efter all dans osv så ska sova nu. Men jag är tillbaka här på bloggen och uppdateringen ska bli som vanligt! Puss.