31.8.12

F R I D A Y

FREDAG WOHOOO!

Har haft en grym dag, träffade Haidar, Emma, Abrar, Figge och Mohammed efter skolan och så. Mysigt att träffa alla. Har varit riktigt flum idag också... jag och Felicia kunde verkligen inte sluta skratta! Vet inte vad som hände egentligen men aaaaja ;) Ikväll blir det bara till att slappa hemma med familjen. Nu ska jag vara social med Idisen som precis kom över. Puss och hoppas ni får en superduper fredag! Kanske inte bästa uppdateringen för jag glömde min data-laddare hos mamma så får den i morgon... Hej så länge!

30.8.12

Orkar inteeeee

orkar inte med mig själv...

Helluuu!
Försöker plugga spanska men det går verkligen inte... orden sätter sig inte på hjärnan! Har suttit i flera timmar känns det som och ändå är det inget som fastnar. Sjukt trött som vanligt så jag bara skrattar åt det. Vill hinna umgås med min familj också, ååååååh fml. Nej nu måste jag verkligen koncentrera mig. Annars lär jag få sitta här hela natten och jag har redan ont i huvudet. Jaja, nog med prat. Vi hörs i morgon för tror inte det blir fler inlägg idag, pallar inte. Hahaha shit vilken nörd jag är.

Puss.

W O R D S



Hemma

bild på alva från stockholm... vill ha sommar

Kom precis hem så jag gjorde lite nudelsoppa eftersom jag knappt åt något i skolan idag... Riktigt gott! Ska byta om till myskläder och slå mig ner framför en film tror jag. Skriver mer senare för nu ska jag äta, nomnom! Puss.

29.8.12

4 månader

snyggaste som finns - min

Tog skolfoto idag, gick helt okej. Kul hade vi i alla fall! Jag och Haidar har fyra månader idag också. Älskar dig så otroligt mycket. Vi åkte hem till mig efter skolan och hade det super mysigt. Men nu ska jag sova faktiskt, tröttare än nånsin! Så vi hörs i morgon.

Tonight I fall asleep with you in my heart 

28.8.12

Nu mår man

saknar denna kvällen...

Helluuu!

Har haft en toppen dag och efter skolan så åkte jag med Jennifer och kollade på skor och tog en fika. Supermysigt! Det har verkligen känns som höst idag, svinkallt, blåsigt och regnigt. Jag var jätte frusen nu när jag kom hem så jag passade på att ta en riktigt lång och go dusch. Ibland mår man ;) Nu håller jag på att fixa inför morgondagen. Ska bland annat lista ut vad jag ska ha på mig på skolfotot... alltid lika svårt! Jaja, något hittar jag väl. 

Ha det bäst, pussar!

27.8.12

Lång dag

Hej!

Nu har jag landat efter en riktigt lång dag. Slutade skolan fyra och sedan var det bara raka vägen hem, äta och sedan vidare till sång-lektionen. Så himla härligt att vara tillbaka! Har verkligen saknat det. Älskar låten som vi har börjat jobba med och det gick sjukt bra idag. Så nu gäller det bara att träna vidare hemma tills nästa gång. Då blir det inspelning!

Har också vart väldigt trött idag och höll på att somna i bilen på väg hem så nu ska jag krypa ner i min gosiga säng.

puss&gonatt

God morgon



tre bilder på Beata som jag tog igår

Hej!
Har precis gjort mig i ordnig och ätit frukost så nu väntar jag bara på att gå till bussen. I eftermiddag drar sången igång igen så då blir det till att sätta tänderna i en ny låt. Ååh vad jag har saknat det! Ha det super så hörs vi senare, puss!

26.8.12

Black and white

Mixade ihop ett collage med några av bilderna som Ida tog på mig igår. Blev i svart-vitt eftersom jag själv älskar det. Har många fler men dom kanske kommer upp en annan dag. Nu ska jag och mamma fixa ny profilbild åt henne, puss!

Dagens

Slänger in en ganska enkel dagens outfit, bytte dock om till myskläder så fort jag kom hem...

skraf - tara
skinnjacka - vet inte
tröja - hm
jeans - missäy
väska - italien 
smycken - olika

Marstrand










  
Kom precis hem efter att ha vart en sväng på Marstrand med Ida, mamma och Beata. Vi kollade i lite affärer och åt glass, mums! Dagens outfit kanske kommer upp senare men nu ska vi kolla film, standard ;)

Ha det bäst, puss!

25.8.12

Oseriösa



Sitter i min säng med lite gott och tänkte kolla pretty little liars nu. Skriver mer senare eller i morgon, och vi bjuder feeeett på bilderna ;)

DÖR

Justin Bieber på ettan bara så ni vet... JAG DÖR.

Kvällens planer

oseriösa... bjuder

Helluuu!
Har tagit en paus från arbetet och tänkte uppdatera lite. Om en stund kommer Ida och hennes mamma hit för att fika och sedan ska Ida sova här, supermysigt! För er som inte vet det: jag bor granne med Ida och Ebba när jag är hos min pappa därför är det så roligt att hon ska komma hem till mig nu när jag är hos mamma, förstår ni? Lite krångligt jag vet... Kommer nog bli en toppen kväll i alla fall.

TTYL.

Jobbajobba


God morgon!

Idag blir det till att jobba lite ute i cafét och butiken. Har precis gjort mig i ordning så ska äta frukost nu. Ha det super så skriver jag mer senare, puss!

Dagens:
linne - missäy
jeans shorts - thailand
skärp - italien
utsläppt hår

24.8.12

Natti

 Har haft en jättemysig kväll med familjen men nu är jag sjukt trött så ska krypa ner i sängen framför en film. Sov sött alla fina läsare!

Bästa

Åkte in till stan med Haidar efter skolan, vi kollade i lite affärer och åt och så. Super mysigt! Älskar dig världens bästa, underbar är du 

Kom precis hem nu så ska sätta mig och prata med familjen, käka lite gott. Hoppas att ni har haft en lika bra fredag som jag! I morgon har jag inget speciellt planerat, tror att det blir en riktig slappar helg. Puss!

Fredag !

Fredag, äntligen! Ska dra in till stan efter skolan tror jag och sen blir det myskväll hemma. Har inget planerat i helgen heller men skriver mer när jag kommer hem för nu ska jag in på mattelektion, puss!

23.8.12

God natt.


Här får ni två bilder på min fina Ebba från tidigare idag. Nu ska jag krypa ner i sängen, i morgon väntar FREDAG! Har planerat lite grejer efter skolan men mer om det då. Och låt mig påminna om att det fortfarande inte funkar att mobil-blogga, därför är uppdateringen usel. Men hoppas att det fixar sig snart!

Puss på er och sov gott.

Knubben o Bullten


Bjuder på två riktigt heta bilder på mig och Alva, vi piggade upp humöret lite bara... hahahaha älskar dig knubben.

Med Ebbisen

Hellu!

Var en lite jobbig dag i skolan idag men jag stannade ändå och det blev bättre tillslut. Har underbara vänner och en fantastisk pojkvän som alltid stöttar mig, älskar er. Ebba stack precis till träningen men vi hann ta lite bilder ändå. Super snygga blev dom! Så otroligt fin den tjejen.

Nu tjatar Alva om att hon ska få sminka mig så jag får väl låta henne antar jag... Ha det bäst alla goa!

22.8.12

Go dag

Haidar och Figge förut... hahaha goa

Hej !
Förlåt för så usel uppdatering men nu har skolan börjat och allt så jag hinner inte riktigt med. Av någon konstig anledning går det inte heller att mobil-blogga? Jaja, jag har i alla fall haft en super dag, efter skolan träffades jag, Haidar, Emma, Abrar och Figge hos Emma också slappade vi bara. Och nu är jag hemma, snackar med älsklingen och har precis ätit middag med familjen. Ska nog sova tidigt ikväll.

Puss, hörs i morgon!

21.8.12

På golvet

Är helt slut, har seriöst aldrig varit såhär trött. Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig på golvet, somnade till och med haha... Har ont i fötterna, huvudet och benen, oj vad jag klagar. Nej men det var i alla fall ganska kul i stan idag. Först gick vi runt i grupper och skulle ta kort på massa olika platser, sedan träffades allihopa också åt vi. 

Men nu ska jag sova vidare, puss!

God morgon

Just nu sitter jag och äter frukost, om ungefär en timme går bussen så det är gött. Vädret ser ut att bli jättehärligt idag också! Har lite klädpanik bara... Vet inte vad jag ska ha på mig! Beror så mycket på om det blir varmt eller kallt eller regn eller sol? Jaja, något hittar jag väl. Ha det bäst så hörs vi senare. Puss! 

20.8.12

Fösta skoldagen


Saknar Italien.

Har försökt att blogga från mobilen idag men det har inte funkat? Det var i alla fall en helt okej dag i skolan, roligt att träffa alla! Känns på något sätt skönt att komma tillbaka till det vanliga igen. När vi slutade vid tolv så åkte jag in till stan med Karin och Felicia. Vi åt lunch och kollade i lite affärer så jag kom nästan precis hem. I morgon ska vi åka in till stan med klassen (haha känns som jag bor där nu för tiden) och leka turister... Nej men vi skulle ta kort och få massa uppdrag. Det blir nog skoj!

Ha det bäst, pussar.

19.8.12

Sista sommarlovs dagen







Kom hem för en stund sedan efter en helt awsome dag/kväll med mina underbara vänner. Har verkligen gjort det bästa av denna sista sommarlovs dagen, avslutat tio veckors ledigt på ett riktigt bra sätt. Såg många bra artister och jag är trött i både benen och halsen nu... Träffade även massa andra goa människor som jag inte sätt på jättelänge! Men nu ska jag sova för i morgon börjar allvaret igen på nytt.

Tack tjejer för denna dag, älskar er!
Godnatt.