31.5.12

I don't expect you to care



Hej!

Kom precis hem. Satt och väntade på min buss med Haidar och Figge en timme eftersom jag helt glömde tiden och missade första... bra där Alice! Nej men dom var så snälla som gjorde mig sällskap ;)

Idag ska jag väl inte hitta på så mycket, packa grejer eftersom jag ska hem till mamma i morgon men vi har inga läxor eller så, så det är gött! Måste prata lite med Ida också men det blir någon gång efter hennes träning. Tänkte slänga in ett "dagens" inlägg någon gång ikväll också men får se om jag hinner det. Japp, vi hörs!

Puss.

Svar på kommentar


  1. Hej Alicie <3 :) Tycker du är underbar !! <3
    Detta kanske är lite känslig fråga men vad hände med Adam :'( ? <3
    Tänker på dig verkligen när du skriver ;) ´
    Kraaaam <3 :D
    Svar: Tack så mycket vännen!! Ja det är ett känsligt ämne men om du klickar HÄR så kommer du direkt till det inlägget som jag skrev om Adam och hans sjukdom.
    Kram på dig<3
  2. åh det är så sjuk hemskt, men du är helt underbar som klara det så bra ändå!
    Hur gamla är Ida och Ebba? Kram!

    Svar: Tack underbara Maja! Ida är 13 år och Ebba är 11 år. Kram!

30.5.12

Minnen vaknar till liv

Hej!

Jag och Alva kom hem för en stund sen.. PISSEBLÖTA. Himlen bara öppnade sig. Men nu har vi myst ner oss i soffan med täcke och kuddar medans vi sitter och lyssnar på gråt-musik och tittar tillbaka på gamla minnen. Jag blir både ledsen och glad när jag ser alla underbara bilder. Tänk vad fort man växer upp och vad fort livet kan ändras. Dom som jag och Adam verkligen har delat störst del av vårt liv med är Ida och Ebba. Vi har vuxit upp som syskon tillsammans, vägg i vägg. Dom är som en del av familjen. Och så många gånger som vi har gråtit tillsammans efter att Adam lämnade oss. Att bara vara i varandras sällskap påminner om honom. För vi har alltid varit fyra, och nu är det inte så längre. Men han är med oss ändå. Älskar er tjejer, ni betyder allt.

Puss.

29.5.12

The worst things in life come free to us

Hej igen.

Nu har jag sovit en stund och allt är bättre. Huvudvärken är borta och jag känner mig på lite bättre humör igen. Sitter och lyssnar på lite go musik och äter ananas. Ja, det är väl det som händer för tillfället. Ska nog ta mig en varm dusch om en stund. Hörs senare - puss.

Hemma

Hej.

Tog bussen hem redan efter första lektionen. Det har varit två jobbiga dagar där många av mina tankar hamnat hos Adam. Jag kände redan i morse när jag vaknade att det skulle bli tufft i skolan men jag försökte ändå. Men så kom huvudvärken krypande igen och tårarna började bränna bakom ögonlocken så jag kände att jag inte fixade 6 timmar till. Så nu ligger jag här i soffan och kollar på tom&jerry. Ska nog försöka sova en stund också eftersom jag knappt sov en blund inatt. 

Det är tur att jag har mina vänner och min underbara familj. Utan er så hade jag inte klarat detta. Ni är bäst. Tack för att ni alltid finns för mig.

Bloggar kanske mer sen, beror på vad jag orkar.
Puss så länge.

28.5.12

L O V E

Tänkte ta ett litet snack om det här med kärlek. Man kan inte hjälpa att man blir kär i någon. Låt den personen vara det. När man väl faller för någon så går det inte bara att sluta med det för att någon annan tycker det är fel. Men det är vad JAG tycker. Just nu är jag lyckligast i världen. Det kanske sårade vissa och det var inte min mening, men jag är kär. Låt mig vara det. Japp, kärlek är fantastiskt men det har också sina problem!

A relationship should be between two people NOT the whole world.

27.5.12

Skaters

Tjabba tjena hallå!

Har haft en riktigt grym helg med massa goa människor. Man kan ju bara bli glad när vädret är så fantastiskt också. Igår kväll var vi på kalas hos min underbara kusin Sofia som fyllde 18. Grattis igen bästa! Stannade där och kollade på melodifestivalen som man kunde räkna ut en halvtimme innan att Loreen skulle vinna. Sjukt bra var hon! Värdig vinnare. 

Jag och Ida bestämde oss också i helgen att vi SKA lära oss åka skateboard/longboard på riktigt. Tycker faktiskt att vi var väldigt duktiga! Haha..

Hände dock en inte så kul grej i helgen också, tänker på dig hela tiden älskling.

Men nu ska jag sova, måndag imorgon. Ny vecka, nya tag!

26.5.12

Sommar natt

Hade en grym kväll igår med mina goingar Ida, Ebba, Alva, Elsa, Emma och Hugo. Vi la ut täcken och kuddar mitt på gatan och dukade upp med tända ljus och godis. Haha som tur var kom det inga bilar! Vi satt där till långt in på natten. En riktigt mysig sommarkväll, det har jag längtat efter. Tack alla sötisar!

Nu ska jag ut och snacka med Ida och Ebba för att planera dagen. Vid två så ska jag iväg på 18-års kalas hos min kusin Sofia. Det blir skoj! Hoppas på fortsatt bra väder.

Pussar!

25.5.12

Chilli'n in tha skog

Sitter i skogen med mina favoriter och väntar på att småbarnen ska hitta oss.. Haha otroligt kul faktiskt! Har fått massa myggbett också men de får gå. Dagen började väl sådär men den slutade fantastiskt. Grymt har det varit, tack för allt mina underbaringar!! Kan inte sluta le. Kommer gå runt med ett smile på läpparna ett tag framöver - detta blev en eftermiddag/kväll att minnas.

Som ni kanske märker så bloggar jag från mobilen för jag glömde min dator hos mamma.. Duktigt där Alice!

Haha, puss. (dålig bildkvalite)

23.5.12

Dagen

Förlåt för usel uppdatering men det är för fint väder för att sitta inne. I alla fall, idag åkte jag till träningen med Emmie efter skolan - vi satt ute i solen innan den började och sedan tränade vi ute. Riktigt gött! Sista för sesongen så vi hade lite skoj med vattenkrig och så.. Hahaha! Efter det så träffade vi Haidar, Figge, Emma och Abrar också. Sjukt goa människor dedära!! Sedan åkte jag hem och hjälpte till lite med butiken och tja - nu sitter jag här i min säng och tänkte sova. Ha det gött!
Pussar.

22.5.12

You just put your lips together..

..and you come real close.

Sista inlägget för ikväll. Hoppas ni har haft en go dag, imorgon kommer en ny. Och den ska bli lika bra som idag har varit! Jag mår verkligen bra nu. Så himla härligt! Har planerat ett långt inlägg som kommer upp någon dag, när vet jag inte riktigt. Men jag ska sätta mig och skriva när jag har mycket tid och ro. Hörs i morgon!
Puss på er.

L I V E T L E K E R

Tjoo alla nere på marken!

Sitter här uppe på min balkong och njuter av värmen med denna grymma utsikten framför mig. För tillfället känns livet så himla HAPPY. Det bara flyter på liksom. Lyckades få till en riktigt snygg shorts-rand idag också.. HAHA så fult! Men aja, det försvinner väl så småningom.

Grillning på g i trädgården idag igen, mumma! Vi kanske sticker ner till hamnen en stund sedan och chillar lite, ska sjösätta båten snart och då kan vi komma ut på havet på riktigt igen! Längtar.

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite go musik - puss!

21.5.12

Grym dag


Halloooo!

Idag har vart en helt awsome dag! Vi fick håltimma en lektion så det blev två timmar lunch-rast. Jag och Fia satt och grötade i solen hela tiden - vi kom också fram till att man blir så mycket gladare när det är fint väder. Haha! Efter skolan så drog jag och Karin ner till hennes båt och stekte. För himla härligt! Pratade ut gjorde vi också, det kan man behöva ibland. Älskar dig gumman♥ Fortfarande kramp i fötterna.. men jag är i alla fall bättre än dej ;*

När jag kom hem så grillade vi och åt ute. Kärlek till detta väder asså!
Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen - pussar!

20.5.12

Hejhej sommar

Hej!

Kom precis hem. Vi har varit nere i hamnen en stund och njutit av kvälls-solen. Vädret är ju underbart! Jag har legat och gassat i värmen hela dagen. Nu har tyvärr våra goa vänner från Dalarna åkt hem också. Känns jättetråkigt! Men vi har haft fyra supermysiga dagar och om vi inte ses innan så ses vi i alla fall i Thailand nästa år. Längtar redan!

Nu ska jag gå och lägga mig, riktigt trött efter alla sena kvällar. Ha det gött - puss!

De ska va gött å leva

Jo men detta ser väl ganska okej ut? Det är inte strålande sol alla dagar men värmen är ju på väg nu igen! Så himla härligt. Shorts - check. Nu ska jag lägga mig och njuta under den klarblåa himlen. WIHOOOO.

Fler inlägg kanske kommer under dagen. Beror på vädret.
Pussar!

19.5.12

Born to be somebody

Jag låter denna "lilla-Alice" bilden tala för sig själv och tänkte bara sammanfatta min dag lite lätt. Idag har jag jobbat ute i affären med mamma. Det kom ganska mycket folk ändå! Jag har lärt mig hur kassapparaten funkar nu också. STOLT. När vi hade stängt så åkte jag och mamma till citygross och köpte lite lördags-mys. Annars har det väl inte hänt så mycket mer.

Nu ska jag umgås lite med min familj och våra vänner. Ha det gött - puss.

L E X I N G T O N

Här kommer bilder på min nya tröja som jag köpte på Marstrand igår. Blev verkligen kär och kunde inte släppa den. Så japp - den bor nu hemma hos mig. Det kommer bli en tröja som jag lever i i sommar. När man är ute med båten och det börjar bli lite svalt om kvällarna t.ex. Haha miss drömmare! Tröjan finns att köpa i lexingtons butiker och på nätet för 1295 :-

Nu ska jag ut och JOBBA. Någon som kommer och kikar in på Lantliv på Holm idag? Vi serverar bla nybakta cupcakes och kladdkaka ála Alice och Lovisa. Haha vi ses där!
Puss.

18.5.12

En sväng på kajen

Hej!

Förlåt för så dålig uppdatering men nu är det ju så att våra vänner från Dalarna är här! Så sjukt härligt att träffa dom igen. Vi åkte ut till Marstrand och åt lunch också tog vi en sväng på kajen. Blev faktiskt väldigt skönt väder när man satt i lä. Solen sken ju i alla fall! Fick med mig en påse hem (nej men oj vad ovanligt Alice?) och vad det blev visar jag i morgon!

Nu ska jag ut och hjälpa mamma i affären - hoppas ni får en mysig fredag!
Puss.