30.3.12

Dagens outfit

Hej igen!

Tänkte göra ett litet "test" inlägg med dagens outfit. Har faktiskt aldrig skrivit om det innan! Men tycker ni att det är något jag borde börja med? Behöver lite tips! Idag i alla fall så körde jag på en ganska enkel style:

tröja - HM
jeans - missäy
halsband - fått av Emelie
solglasögon - rayban

Bowling

Hejsansvejsan!

Nu är jag hemma och redo för myskväll efter att jag hämtat Alva och så. Idag var det en riktigt go dag i skolan! Första lektionen var som vanligt men efter det så stack vi iväg och bowlade. Riktigt skoj faktiskt! När vi kom tillbaka efter två timmar kollade vi på film. Jappjapp, fredag är ju ändå fredag!!!!!!!!

Om en stund kommer Amanda och Sofia hit så det blir myysigt. Ska försöka fixa något inlägg under kvällen.
Ha det gött - puss!

29.3.12

Converse - mini

Var bara tvungen att göra ett litet inlägg om Beatas nya converse. Sötaste jag sett! Minimala men ändå äkta. Hahaha så moshiga! Själva märket var ungefär lika stort som en 10-krona.
Trivdes gjorde hon i alla fall! Klapade runt i dom hela kvällen...

I morgon blir det skola igen. Kände mig lite halv-dålig i morse, vaknade med huvudvärk och sånt. Men nu framåt eftermiddagen så har det varit bättre. Förhoppningsvis är det så resten av kvällen och i morgon också. Då blir det nämligen bowling med klassen! Inget man vill missa ;)

Jag har lite dåligt med fantasi om vad jag ska skriva om. Är det något ni saknar här på bloggen? Frågestund? Kom gärna med förslag! Puss.

Min familj


Nu har jag äntligen fått till ett inlägg om min familj. Ett ganska långt... Det har varit några som frågat om jag kan berätta lite om mina "halv"syskon och "riktiga" syskon bland annat. Så sluta inte läsa för att det ser långt ut! Här står allt ni behöver veta. Det första jag kan säga är att ALLA mina syskon räknas som mina "riktiga". Det finns inget plast/låtsas/bonus och tjaa vad allt nu kallas. 

Låt mig börja såhär: När min mamma och pappa bodde ihop så fick dom först mig och sedan Adam. Jag och Adam har alltså vuxit upp tillsammans. När mamma och pappa sedan skilde sig så flyttade mamma ihop med Mikael som hade två barn sedan innan - Amanda och Philip. Då var jag fyra år och Adam två. Det betyder att jag och Adam delade stor del av våran uppväxt med Amanda och Philip. 

Pappa flyttade sedan ihop med Karin (då jag fortfarande var fyra) och några år senare så fick dom Alva. På slutet av år 2010 så kom också lilla Beata. Det var alltså på mammas "sida". Hänger ni med?

Eftersom jag och Adam alltid har bott varannan vecka hos mamma och varannan hos pappa så träffar vi allihopa lika mycket. Därför skulle jag aldrig kunna säga att varken Alva, Beata, Amanda eller Philip skulle vara "låtsassyskon". Dom betyder allt för mig. Det är underbart med så många i en enda stor familj. Tyvärr så lämnade Adam oss hösten 2011 som många säkert vet. Det är det värsta jag någonsin varit med om. Han har lämnat ett stort tomrum efter sig och saknaden är fruktansvärd. För det finns ett väldigt starkt band mellan mig och Adam. Det är vi två som har levt tillsammans sedan dagen då Adam föddes. 

Jag har ju såklart bara en mamma och en pappa, men jag har ändå fyra föräldrar. Konstigt? Nej men så är det! Och något som är helt fantastiskt är att mamma, pappa, Karin och Mikael är så bra kompisar! Vi reser tillsammans allihopa och träffas över middagar. Det är något som känns väääldigt bra för mig och i allt som hänt de senaste åren. 

Slutligen: Min familj är BÄST. Älskar er mest av allt 

28.3.12

Fake is the new trend


Många förstår inte hur mycket några enstaka ord kan såra en person så illa inombords. Själv förstår jag inte hur någon kan vilja trycka ner än och bara förstöra. Röra om bland känslor, krossa hjärtan, låta tårar på en person rinna utan att på något sätt försöka trösta. Ni märker väl nästan vad jag syftar på? KÄRLEK. Olycklig kärlek.


Just nu händer det massor med saker i mitt liv. Mestadels privata som jag inte tänker ta upp på bloggen. Men jag vill väcka en tanke i ett antal ******* hjärnor. Fattar ni inte?! Jag blir så trött på detta. Det räcker nu. Allt har gått för långt. Hoppas ni växer upp snart och kommer på er själva med vilka idioter ni har varit. Man är inte värd att bli behandlad på det sättet. Visst, det går att klistra på ett leende och gå vidare - men inombords så ligger det alltid där och skaver. 
Och som SOPHIA sa: it´s hard to forget someone who gave you so much to remember.

27.3.12

Våfflor

Igår så gjorde jag, mamma och Beata våfflor. Lite försenat eftersom våffeldagen var i söndags - men lika gott för de!

Nu har jag blivit tvungen att förflytta mig till sängen. Stränga order från mamma när det visade sig att jag hade feber. INTE KUUUL. Jaja, sånt är livet!

Helt ok

Bild från i söndags.

Blev hämtad av mamma från skolan för en stund sedan. Mådde inte alls bra idag! Vet inte riktigt om jag håller på att bli sjuk eller om det bara är något psykiskt som gnager. Hur som helst så sitter jag i alla fall på min balkong och solar nu. Avslappnande och varmt. Känns helt okej i detta väder faktiskt. Till och med huvudvärken börjar släppa.

Ha det gött, puss!

26.3.12

#boyfriend

Yesterday...


NOW!!!!!!
God morgon!

Just nu är jag suuuuper glad!! Inatt släpptes Justins nya singel så att du kan köpa den på iTunes. WIIHOOO! Låten är verkligen sjukt bra! Men nu måste jag smita ner till bussen. Puss!

if I was your boyfriend I never let you go...!

25.3.12

Wishlist

Har precis mixat ihop en liten önskelista till min födelsedag! Eller ja, en del av den. Detta var lite mysiga grejer jag sprang på idag. Sprang och sprang - som jag stötte på på nätet! Hade inte haft några som helst problem med dessa goingar i min garderob... fortsätter såklart att fylla på med fler saker men detta är vad ni får se så länge! Kan ju vara bra för vissa att veta och så... ;) Idag är det exakt en månad kvar tills jag blir 14.
Weeeej!

Kolla DENNA super bloggen som ägs av min favoritis Karin. Älskar dig

Kärlek till vädret

Hej!

Har precis kommit in efter en varm dag i solen. Passade på att sola när Beata sov och sedan så tog vi lite bilder! Hon fick också inviga sina nya jeans-shorts, så söt!
Haha, en riktig linslus...
Efter ett tag så tröttnade hon på mig och smög bort till sina kompisar Jansson och company. För er som inte har läst min blogg så länge: Jansson och company är våran tupp och alla hönor ;)

Det har i alla fall varit en riktigt go dag! ÄLSKAR VÄDRET. Några grader till så har vi sommar i Sverige... wihooo!

Everyone grows up

Ignorera det där smutset som är vid mitt ansikte. Blev så när jag skulle torka bort damm med vatten när jag var liten...

Heej!

Idag fyller min goa kompis Emmie 14 år! Grattis på födelsedagen! Stor tjej nu, hihi. Jag har samlat på många fina minnen från att vi träffades för 11 år sedan. Ha nu en finfin dag med mycket skojj! Puss och kram/ din jogging-kompis....;)

Just nu ligger jag och steker i solen! Det är väl så resten av dagen kommer se ut också. Vädret är på topp - strålande sol, klarblå himmel och vidstilla! Ska försöka få gjort lite matte också.

Puss!

24.3.12

Bruschetta

Här kommer två bilder från kvällens italienska tilltugg. Det blev bruschetta ala Alice! Haha nej, men jag gjorde dom faktiskt helt själv utan recept! Körde lite på känn ;)
Riktigt gott blev det! Om jag får säga det själv...
Tack för en super mysig kväll Johan, Helene, Felicia, Adam och Edwin. Hoppas vi ses snart igen!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på film. I morgon fyller bästisen Emmie år också! Fet länk till hennes blogg HÄÄÄÄR. Glöm inte att ställa om klockan inatt! Sommartider hejhej... Puss!

Bildbrist

Hej!

Har precis städat klart i mitt rum, så snart ska jag gå ner och hjälpa mamma att förbereda maten till ikväll. Då kommer nämligen kusinerna hit - mysigt! Det blir italienskt till förrätt, thai till varmrätt och svenskt till efterrätt. Låter inte det som en härlig kombination? Bilder kommer senare!

Har lite brist på bilder nu också. Hade tänkt ta mig ut och fota idag men vädret är inte alls lika kul som igår. Ni får nöja er med lite 2011!

Hörs senare, puss.

23.3.12

Calippo - lite mer mm i livet

Hej!

Today is a goooooood day. Man blir liksom glad av vädret! Riktigt härligt, idag har det nog varit upp mot 20 grader i solen. På lunchrasten så möttes jag av en så himla go syn. Där satt alla mina fina tjejer och mumsade på calippo-glass! Såååååå somrigt. Den glassen har verkligen blivit populär. Förstår det i och för sig för den är himla god!
Sötnosar.
Älskar dig buddha - finns alltid för dig.
Som sagt, idag har varit en bra dag. Och det fortsätter! Ikväll blir det räkfrossa och mys här hemma.

Hoppas att ni har fått njuta lika mycket av denna dag som jag har, och att mitt glada humör smittar av sig.
Puss!

Taggar sommar!

Heeej!

Kommer några goa bilder från gårdagen då jag och Alva låg och stekte i solen. Fick smaka ett bett från hennes glass också. Riktigt gött, smakade sommar. Vi fixade en spellista på spotify "Alva och Alice diggar" med asgoa låtar!
Ida, Ebba och Elsa kom över en stund också. Det var sjukt längesen jag träffade dom, ändå bor vi vägg i vägg... Men vi hinner knappt träffas längre! Det var i alla fall megamysigt att se dom igen.

Fredag idag!! Härligt. SO-prov nu så måste rusa - puss.

22.3.12

True colors

Människor förändras inte, du lär bara känna dom bättre.

Hej!
Jag hann inte med så mycket bloggande igår ändå. Först stack jag och Emmie iväg på volleyboll-träning i två timmar. Och när jag kom hem så fanns det en del saker att göra. Duscha, äta, umgås med familjen, ringa kompisar och tja, det var väl det. Det hände också lite saker som gjorde att jag inte hade orken till att skriva. Men nu är jag tillbaka! Ska försöka komma ut med kameran idag också. Härligt väder!

Ha det gött så länge, puss.

21.3.12

Dagens sötnos

Dagens sötnos blev min underbara vän Emelie! Grattis gumman. Så otroligt snygg och söt som socker alltså!

Nu ska vi iväg på NO-prov så jag skriver igen senare.
Puss!

20.3.12

Snabbis till stan

Hej!

Idag stack jag och Nicole in till stan en snabbis för jag var bara "tvungen" att ha ett par ny jeans. Hittade ett par goingar på missäy som gjorde mig några kronor fattigare. Men värt! Kanske kommer bild på dom och lite annat vår-nytt från bl.a. från Thailand någon dag.
Hihi, söt vän man har..;*
Japp, normala flickor!

Efter det så hämtade vi Alva och var hemma hos mig en stund. Kollade på barnprogram bland annat! Tack för en toppen dag going!

Har precis ätit lite kvällsmat med familjen så nu myser vi framför tv:n. Jag är också just nu världens lyckligaste person! Tack för att du har kommit in i mitt liv Karin, och att jag har fått lärt känna dig. Du betyder så otroligt mycket. Tack för allt gånger tusen! Älskar dig bästa vän.

19.3.12

Grattis på 14-årsdagen mongo♥

Hej!

Kom hem från skolan för en stund sedan, nu sitter jag med lite läxor och sånt. Idag fyller även min bästis Fia år! Grattis tusen gånger älskling!

Nu ska jag återgå till arbetet, puss och hej! Skriver senare.

18.3.12

Känslan som uppstår...

...när man kommer på att matte-provet inte är förrän nästa vecka! Det känns faktiskt riktigt skönt. Då har jag ett tag till på mig att plugga. Det har redan varit mycket läxor att göra i helgen. Så just nu sitter jag med hemkunskaps boken i knäet som det blir prov på på tisdag och på onsdag NO-förhör.
Jag har även en del saker planerat i veckan. Inspelningar, kompisar, stan, volleyboll, LÄXOR också såklart min goa familj. Så jag passar på att plöja igenom skolarbete nu när resten av huset är ute på ärenden.

Om det är någon som undrar så fick Alvas fina flätor från Thailand stå för bilderna idag. Själv när jag var några år yngre så gjorde jag sådana flätor på hela håret varje år. Det tar ett tag men resultatet blir riktigt fint tycker jag!

Ha det gött så hörs vi senare!