30.1.12

Det man inte vet har man inte ont av, det man vet gör desto ondare.

Har du någon gång haft den känslan av att hela världen är emot dig?

Jag har lärt mig att ärlighet håller i längden, men om det ibland sårar människor? Är det bättre att ljuga för att inte såra då? Eller att berätta sanningen och låta det göra lite ont ett tag? Det är såklart stor skillnad på sanningen som handlar om känslor och sanningen runt materiella saker. Vissa gånger kan det kanske vara bättre att vara tyst? För mig är det något av det värsta som finns, att göra någon ledsen. Men sanningen kommer ju ändå alltid fram och då gör det väl ännu ondare om man inte redan vet.

Jag funderar mycket kring detta just nu, har ni några tips eller egna tankar? Kommentera gärna!

It´s like everytime you fall, no one´s gonna lend you a helping hand.

28.1.12

Smoothie

God morgon!

Igår gjorde vi björnbärs-smoothies i hemkunskapen. Dom blev faktiskt jättegoda! Och det är så lätt också, bara lite bär/frukter och vaniljyoghurt. Mumsfillibabaaa!
Fia var så duktig och diskade, min lilla husmor ;)

Igår var det ju fredag. Så himla skönt! Jag älskar den dagen. Drabbades av en hel del skratt... Hahaha flabbar fortfarande! Japp, grymt kul kompisar har jag! Älskar er!

Idag ska vi åka hem till pappa, Karin och Alva på middag. Det blir mysigt! För er som inte förstår så bor jag varannan vecka hos mamma och varannan hos pappa, så igår kom jag hem till mamma och idag ska vi på middag hos pappa... Krångligt?

Haha puss på er alla fina läsare, ni är grymma!

26.1.12

Someday

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en go dag. Det har jag i alla fall!

Som säkert alla beliebers vet så har Justin Bieber gjort en parfym som jag bara MÅSTE ha! Några kompisar har den och den luktar underbart! Nu har ju parfymen även kommit ut i lite annan modell och färg, en speciell gåva till sina beliebers inför Alla Hjärtans dag (bilden ovan)! Så sött av honom! Tyvärr så kan man inte köpa den i Sverige, så jag får väl hoppas att den går att beställa någonstans på nätet.

They say it´s never gonna happen. I say: NEVER SAY NEVER!

25.1.12

Syster♥

Hej på er!

Tänkte bara kika in med några bilder och säga att jag har en underbar lillasyster som jag älskar otroligt mycket. Hon är min lilla fotomodell ;)

Kom precis hem från träningen så nu ska jag hoppa in i duschen!
Puss!

24.1.12

Sjuk?

Hej på er!

Igår kväll så somnade jag redan vid halv sju! Jag var så himla trött, hade ont i magen och huvudvärk. Men i morse när jag skulle upp så hade det inte gått över och det gjorde ont i hela kroppen så ja, nu sitter jag här framför disney channel med mitt täcke och mysiga OnePiece! Go dag ändå ;)

Ha det gött! Nu ska jag vila mig en stund, puss

21.1.12

Snö!

Hej!

I morse när jag vaknade så snöade det jättemycket ute! Och det gör det fortfarande, nu är det helt vitt överallt! Det ligger som en tjock fluffig matta på marken.
Så jag och Alva tog oss ut, och kameran hängde såklart med. Här får ni lite bilder!
Min moshe
Avgudar Alvas ögonfransar...




Det kanske blir något mer inlägg senare idag. Just nu ska jag bara ta det lugnt och fortsätta snacka med lite gött folk på skype!

Puss på er sötisar

20.1.12

Fredagsmys

Hej på er!

Nu var det äntligen fredag igen! Jag och pappa sitter här och myser för oss själva med en stor popcorn-skål (lite busigt sådär före middagen). Alva och Karin är nämligen iväg på "pjamas party". Och då lever vi efter MINA regler!
Idag har vi haft toleransdag på skolan så vi slapp alla lektioner. Gött är det! Blev en go bild på mig och min lilla ängel Emma Kolla Emma och Emelies söta blogg HÄÄR!

Nu ska jag nog sätta mig och kolla lite på Vampire Diaries. Sedan ska jag tvinga pappa till att spela Wii med mig! MOWAHAHAHAHA! Jag har makten!

Puss och hej

West Side Story

God morgon!

Igår var jag ju på West Side Story med mamma och mormor, den var JÄTTEBRA! Verkligen något att rekommendera! Det var som en modernare variant av Romeo och Julia. Förbjuden kärlek som tyvärr slutar olyckligt. Men den var jättefin ändå! Grymt bra dansare och sångare också.

Tack så mycket för den fina julklappen mormor!

Idag blir det skoldag utan lektioner, det låter la gött?
Puuuuss!

19.1.12

Semlor!

Hej!

Blev en bild från igår då vi åt säsongens första semla! Mumsigt! Fast det är ganska mastigt... Kände mig lite sådär lagom tjock när jag trycket i mig den direkt efter en hård träning också! Hahaha ;)

Just nu händer det inte så mycket. Snart ska jag iväg på West Side Story med mamma och mormor. Det blir jättekul! Jag får se om det är något att rekommendera!

Men nu måste jag sticka och fixa till mig. Ha det gött så länge, kommer nog hem sent ikväll så hör av mig i morgon.

Puss!!!

Before I die

18.1.12

Tänkte göra ett inlägg om min dag. Men det kanske blir i morgon för just nu har inte lust att göra någonting. Kunde jag inte vetat bättre?

FML.

Ajajaj...

Hej!

Sitter här i min ensamhet och väntar på mina vänner. Har precis haft idrottslektion men jag kunde inte vara med, för precis innan jag skulle sticka till bussen så ramlade jag i trappan och gjorde något med mitt ben så ah, det gör oooont! Självklart så spelade dom volleyboll då också, antagligen BARA för att det är min favoritsport. Men jag hoppas att det går över tills jag ska träna ikväll i alla fall!

Just nu har jag inte så mycket mer att säga, tjejerna borde vara här snart för NO:n börjar om 5 minuter. Men jag vet ju hur sega dom är...

Ha det gööööött!

16.1.12

Let the music move you!

Hej alla fina läsare!

Idag mår jag riktigt bra! Livet flyter på och allt känns underbart. Glädjen är på topp! Tänk att en så liten sak kan värma så mycket... Och alla mina fantastiska vänner och min underbara familj, ni betyder så enormt mycket! Tack för att ni finns, jag älskar er!

Jag har inte känt mig såhär glad på länge sedan Adam gick bort. Sitter med ett leende på läpparna hela tiden. Hoppas bara inte detta försvinner. Då sjunker happy-mätaren ner till noll igen.

Du finns i mitt hjärta Adam, du finns överallt inom mig

Blev några söta bilder på min mosh-unge Beata. Tjejen börjar bli stor nu och går hellre än att krypa. Vet inte riktigt vad jag tycker om det... HAHA!

Ha go måndags kväll!
Puss

15.1.12

BILDBOMB


Kom precis hem efter en underbar dag i stallet med Emelie! Så här kommer mängder med bilder! Inte bästa kvalité eftersom dom är tagna med min iPhone, men det får duga ;)
Först tog vi in mina moshingar Charlie och Tage och pysslade om dom lite.
Också kom "lilla katten" och gosade på sitt sätt...

När vi var klara med shettisarna så gick vi ut i hagen och bara myste med dom andra hästarna.


Haha, söta Keyla flörtar med Eigir ;)
Bästa vännerna släppte inte varandra ur sikte en sekund!
Hittade Emelie uppe i ett träd också...???



Sedan var det ju dags att lämna älsklingarna och dra sig hemåt :( Men nu har jag blivit så kär i hästarna så jag ska dit i morgon också tänkte jag!

Drar mig mot en varm dusch och sedan blir det mys framför TVn med familjen.
Puss