28.7.11

Mumsfillibaba

Hej!

Nu när sommarvärmen är här så passar vi på att grilla och äta ute. Det är underbart tycker jag! Igår blev det en mumsig sallad och mycket mer!
Bland annat grillad sparris. Ett måste på sommaren!
Grillat kött... mmm!
Potatisgratäng är kanske konstigt mitt i sommaren men det smakar toppen! Vadå? Vem har sagt att man inte kan äta det nu?
Till sist blev det till att lägga upp allt på talriken :)
Men innan maten så måste man ju hänga upp och ner en stund ;)
Och äntligen kan vi hugga in!

Sommar kramar från mig!!

27.7.11

Underbara sol!

Hellu!!

Idag fick vi förvånansvärt härligt väder här hemma! Igår var det ösregn och vi klagade över "kylan". Idag ligger vi på gräsmattan och solar i bikini! Fantastiskt! Fast nu har jag tagit en liten vattenmelons-pause i skuggan. Men det är nog dags att slänga sig på gräsmattan igen. Man får ju passa på!

Varma kramar från Alice!!

17.7.11

Shopping...

...med lillasyrran!

Hej allihopa!

I veckan har jag varit i stan och shoppat med lillasyrran :) Vi hade det jättemysigt och sprang fram och tillbaka i alla möjliga affärer! Under dom två timmarna som Karin klippte sig så hade vi hunnit med ett antal olika klädbutiker och leksaksaffärer...
Alva köpte ganska många olika Hello Kitty-linnen... Och så provade hon den här snygga hatten ;)
Emellan shoppingen så tog vi oss varsin go glass i värmen ;) Alva fick en extra snygg glass med både rån och bägare!
Hallonsorbet är min favorit!
Efter glassen blev det lite shopping tillsammans med Karin som var klar och jättesnygg i håret och som slutspurt: Thaimat!
Mumsfillibaba!!

Det kommer bilder på mina inköp någon annan dag :))

Kraaaam från mig :)

10.7.11

Bigarråer...

...i vår trädgård.

Ja, nu har vi ett helt träd fullt med massor av solmogna bigarråer!
Mumsigt!!
Jag som inte är så lång fick ha en stol till hjälp. Men det funkar ju det också ;)

Jansson och kompani var mer intresserade av vinbären..
Denna veckan har jag massor av kul grejer framför mig! På tisdag så ska jag sova över hos min goa kompis Johanna. Det kommer bli sååå mysigt!

I morgon blir det mini-party med mig, Adam, Alva, Ida, Ebba och Elsa. Tema: Hollywood! Det blir många roliga lekar och så ska vi kolla på gamla minnen från när vi var små. Vi var ju kompisar redan då ;) Också blir det såklart massor med godis!!!

Kram Alice ;))

7.7.11

Grillkväll...

...vid havet.

Hejsvejjs allihopa!

En dag så tog jag och familjen en sväng ner till havet och grillade. Där träffade vi våra goa kompisar Lisa, Mikael, Lilly och hunden Simpson.
Det var jättemysigt!

Beata tyckte att det var kallt i vattnet men vågade i alla fall doppa fossingarna ;)

5.7.11

Girls just wanna have fun

Heej!

Igår och idag har jag varit med världens bästa Felicia! Igår solade vi och badade lite. Men idag var det film-väder istället. Vi såg "The last song". Den var jättebra men väldigt sorglig. Efter det såg vi att det regnade en del så vi bestämde oss för att gå ut och hoppa studsmatta! Haha vi blev väldigt blöta och då tyckte vi inte att det gjorde något om vi blev ännu blötare, så vi "ramlade" i poolen med kläderna på ;)

Kram Alice!