31.12.10

2010´s nyårs look!

God kväll allihopa!

Tänkte bara ge er en liten smyg titt på min look inför nyårs-kvällen! Jag tyckte inte att jag hade något festligt att ta på mig, men när mamma stylade mitt hår så blev det helt plötsligt hur läckert som helst!

Idag blir det mys-middag med hela familjen. Och då menar jag HELA familjen! Alltså: pappa, Karin, mamma, Mikael, Adam, Alva, jag och nya lilla Beata! Mysigt, mysigt!

Hoppas att ni också får en gott slut på år 2010!
GOTT NYTT ÅR!!!!!

27.12.10

Rockbrudar!


Hallojsan!

Jag, Ida, Alva, Elsa och Ebba har väldigt roligt ihop. Igår t.ex så fotade jag dom som rockbrudar! Mörka runt ögonen, svarta kläder, rufsiga hår och coola miner...

Först fotade jag Alva som älskar rocktypen! Det syns nog. Hennes favorit band är Hardcore Superstar! (hm undra hur hon kommer se ut om några år...)
Sedan fotade jag Elsa. Hon trivs verkligen framför kameran (precis som jag trivs bakom kameran)!
Jag fotade även Ida och Ebba som också gav hårda och tuffa blickar rätt in i kameran.
Horrible!
Men dom sötaste rocktjejerna som finns är ändå Alva och Elsa! Eller hur?
Hehe, kanske kan någon av bilderna hamna på Hardcore Superstars nya album?... (Alvas dröm!)

Pussar och kramar från mig

26.12.10

Välkommen till världen!

Mitt i natten, till julaftonsdagen så skedde ett mirakel. Med ett leende på läpparna tog hon sig ut i fria världen: Våran Beata.

Under natten till juldagen så låg jag spänt och skruvade mig i sängen. Vad skulle hända? Skulle jag få ett syskon inatt? Och i så fall, flicka eller pojke? Tillslut plingade det till från telefonen:
Nu har Beata kommit!
Med kroppen full av lycka dansade jag runt på golvet, och om Adam inte hade sovit så hade jag skrikit av glädje! En lillasyster! En bedårande lillasyster med ögon blå och läppar röda!

Massor av kramar från mig

12.12.10

Nu är det jul igen och nu är det jul igen...

God morgon!

Igår kväll så var det äntligen dags att pynta granen! Guld, brons, glitter och rosetter blev mycket fint tycker jag. Vi saknar fortfarande en stjärna, men det får väl bli min och Adams handgjorda från 7 och 5 års ålder antar jag. Men den är snygg! Jättesnygg...
Undertiden vi klädde granen så åt vi godis, choklad, lussekatter och drack julmust! Mumsfilibaba!

I morgon så är det Lucia! Då ska vi gå till min gulliga Alvas dagis, för att titta när dom sjunger och så ska vi fika.

Ha det gott allihopa och hoppas att ni får en jättemysig jul! (om jag inte bloggar innan dess)

Pussar och kramar från MIG!

Psst: Jag håller på att fixa en ny julhedder!

11.12.10

Snö!

Hej på er!
-
Det händer mycket hemma just nu, så jag orkar inte med bloggandet. Det blir kanske bara lite då och då. Men jag kan passa på att säga att vi har grymt mycket snö här hemma!!!
-
Kramar Alice!

2.12.10

Ingen fokus!

Hejj!-

Jag vet att jag inte har bloggat på jätte länge, men jag ska verkligen försöka att hinna med i alla fall några gånger i veckan. Men min fantasi har tappat fokus så jag har ingen aning om vad jag ska skriva?? Sen så har kameran krånglat också. Men jag ska skärpa mig!
-
Kramizar från mig!