31.10.10

Happy Halloween!



Hej på er!
-
Igår var jag och alla tjejerna i min klass på en kuslig myskväll hos min kompis Sandra. Eller det var faktiskt inte så kusligt. Men det var väldigt mysigt! Vi såg på film, åt tacos, grön pannakotta och hur mycket godis, popcorn och chips som helst!
-
Innan det så var Felicia hemma hos mig och vi gjorde oss så läskiga som möjligt. I alla fall på bilden. Men det var väldigt svårt att hålla sig för skratt! Haha!

Puss på er och ha ett mysigt höstlov! (ni som går i skolan)

27.10.10

Det lilla extra...

Hej på dej!
-
Jag har foto-fixat lite granna. Man kan säga att jag har gjort det där lilla extra... Alltså för er som inte förstår så har jag gjort bilden svart-vit och vissa delar färgade ;)
Gulligt kort va?
-
Kramizar Alice!

22.10.10

Fredags mys!

Vi väntar, känner och lyssnar på mammas stora mage... Adam ser ut som han hör något spännande ;)
-
Hoppas att ni får en mysig fredag kväll! Här blir det revben, räkor, ostar, kex och Idol! Fast tyvärr har tydligen min favvo hoppat av :(

19.10.10

A heart to share...

Jag skickar ett hjärta till alla er som läser min blogg. Och två till er som kommenterar ;). Och tre stora hjärtan till mina goa kompisar och en person till...
-
Nu har vi hål timme så jag sitter i skolan och bloggar!
-
Pööössssss Alice!

12.10.10

Ljuva toner

Förra veckan framträdde jag på scen tillsammans med några av dom andra tjejerna som också sjunger för Marie som är vår sång coach på "Ljuva toner". Jag gjorde en cover av Britney Spears låt "Everytime". Tjejen i den blå tunikan är min super duktiga "bonus syssling" Alicia.
Efter att jag hade sjungit så fick jag "premiär blommor" av min goa kompis Isabell. Vi träffades för första gången i Thailand och kom på att vi sjöng för samma Marie :) Det var så himla kul att träffa henne igen! Hon är en fantastiskt gullig tjej, som jag tror kommer bli en stor musikal stjärna!

10.10.10

Holms Pizzeria

God morgon!
I fredags så bakade vi egen pizza i vår gamla bakugn.

Alla fick göra var sin med favorit tillbehören.

På min blev det: Tomat, skinka, massor med ost, chili, örter, lök och ketchup.
Mums!
-
Men det höll på att sluta i katastrof... För det blev hål i min! (hihi)
-
Ha en mysig söndag / Kram Alice!

4.10.10

Laddad inför vintern...

...med ny jacka och nya skor!
-
Nu när vintern kommer så börjar det ju bli dags att köpa nya vinterkläder. Och mitt bästa köp var den här röda jackan från Stadium! Den är efterlängtad enda sedan förra året. Nå, vad tycks?
Jag går ju och sjunger lite då och då, så idag har jag varit på en så kallad lektions-baserad konsert. Man tränar helt enkelt på att stå på sen och sjunga live inför publik. Det var skiiiit kul!!!
-
Vi ses natti, natti!


1.10.10

Som ett nytt rum!

Hej-svejs!
-
Idag kommer lite ny inspiration från mitt rum hemma hos pappa!
Jag har köpt två nya, svart-vita storstadstavlor att ha på väggen! Älskar storstäder!
Också har vi lagt in nya super-snygga golv! Och för att pryda det lite så har jag lagt min söta, gamla prinsess-klänning mitt på. Haha! Eller alltså bara att ha på kortet menar jag ;).
-
Ha en mysig fredag!